Ο Παναθηναϊκός  του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε ιδανικά στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός  του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε ιδανικά στο πρωτάθλημα.  Με τον Σέρβο τεχνικό να δείχνει για πρώτη φορά, μετά από ενάμιση χρόνο στον πάγκο του Τριφυλλιού ικανοποιημένος και αισιόδοξος.

Και ο Γιάννης Αλαφούζος το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Καθώς σε συνάντηση που είχαν οι δυο τους, ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε 2 ακόμη λύσεις για το ρόστερ του. Που θα του δώσουν τόσο βάθος, όσο και ποιότητα.

Είναι η αλήθεια άλλωστε πως το μόνο που λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό είναι το βάθος. Κάτι που ο προπονητής των Πρασίνων το γνωρίζει καλά.

Αυτός είναι και ο λόγος που σταματάει όλες τις άλλες επαφές για παίκτες που είχε στην λίστα του. Και κάνει το χατήρι στον Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος, ώστε να έρθουν 2 παίκτες σε θέσεις κλειδιά. Που θα μπορούν να είναι …ελβετικοί σουγιάδες, στα χέρια του.

Αίσθηση δε, προκάλεσε και η τοποθέτηση του Σέρβου προπονητή, ο οποίος μετράει πάντοτε τα λόγια του, και αυτή την φορά μίλησε για παραπάνω στόχους από πέρσι.

Αν λοιπόν πάρουμε ως δεδομένη την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου, τότε τι μένει για φέτος;

…η απάντηση βρίσκεται στο μυαλό όλων στο Τριφύλλι. Με τον Παναθηναϊκό να δείχνει βελτιωμένος και τον Αλαφούζο να ετοιμάζεται να ρίξει άλλες 2 “βόμβες” στα μεταγραφικά. Μετά και την έλευση του Μπερνάρ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ