Τα τελευταία χρόνια ο Θόδωρος Καρυπίδης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κίνα. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη με συχνές αναρτήσεις του στα μέσα μαζικής δικτύωσης δείχνει την σχέση που έχει αναπτύξει στην συγκεκριμένη χώρα, ενώ πρόσφατα κάποιοι από τους Κινέζους επιχειρηματίες φωτογραφήθηκαν μαζί του τόσο στο Ν. Ρύσιο, όσο και στο «Κλ. Βικελίδης». Οι ίδιοι επιχειρηματίες μάλιστα […]

Τα τελευταία χρόνια ο Θόδωρος Καρυπίδης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κίνα.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη με συχνές αναρτήσεις του στα μέσα μαζικής δικτύωσης δείχνει την σχέση που έχει αναπτύξει στην συγκεκριμένη χώρα, ενώ πρόσφατα κάποιοι από τους Κινέζους επιχειρηματίες φωτογραφήθηκαν μαζί του τόσο στο Ν. Ρύσιο, όσο και στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι ίδιοι επιχειρηματίες μάλιστα ήρθαν και ως επίσημοι πρσκεκλημένοι της ΠΑΕ στο περίπτερο της ομάδας στην ΔΕΘ. Κι μάλιστα με δηλώσεις τους έδωσαν το λαυράκι.

Σημείωσαν πως θα εμπλακούν οικονομικά στην δημιουργία του νέου γηπέδου των “κιτρινόμαυρων”. Χωρητικότητας 30 χιλιάδων θέσεων.

Οι φήμες πάντως λένε πως δεν μένουν εκεί. Καθώς φαίνεται να εμπλέκοντα και στο μεταγραφικό ντεμαράζ της ομάδας το φετινό καλοκαίρι. Αυτός ίσως ήταν και ο λόγος των τόσο εντυπωσιακών κινήσεων από πλευράς Καρυπίδη.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ήρθαν για να μείνουν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ