Ο ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει για το ντέρμπι με τον Άρη και ο Λευτέρης Λύρατζης που έλειπε από το προηγούμενο ματς αναμένεται να επιστρέψει και να τον

Ο Νικολάς Κουαλιάτα προπονήθηκε με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία ενώ αναμένουν τον Λευτέρη Λύρατζη στην πρώτη ομάδα

Ο ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει για το ντέρμπι με τον Άρη και ο Λευτέρης Λύρατζης που έλειπε από το προηγούμενο ματς αναμένεται να επιστρέψει και να τον έχουν οι «ασπρόμαυροι» στη διάθεση τους.
Σε ότι αφορά τη Β ομάδα ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού με 5-1 σε φιλική αναμέτρηση και μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα ήταν ο Νικολάς Κουαλιάτα και κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει μέρος και σε άλλα φιλικά.

Για τον συγκεκριμένο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφέρθηκε σε αυτόν λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι ένα παιδί 22 χρονών, πρώτη φορά βρίσκεται εκτός της χώρας του, σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο και σε ένα τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο, σε σχέση με αυτό της νότιας Αμερικής, όσον αφορά την προετοιμασία, τις συνθήκες και γενικότερα την προσαρμογή του.

Πέρασε μία πολύ καλή περίοδο στην αρχή, αλλά είναι φυσιολογικό μέσα σε αυτήν τη διαδικασία να έχει μία πτώση. Ήταν και άρρωστος για ένα χρονικό διάστημα. Τελευταία βλέπω ότι επανέρχεται, όμως θα πρέπει να έχουμε υπομονή με τα παιδιά αυτά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ