Πολύ θετικά τα νέα που έμαθε ο Παναθηναϊκός για το γήπεδο του! Η κυβέρνηση πήρε το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι, αμέσως μετά τις γιορτές η Βουλή θα ψηφίσει νέο νόμο. Σύμφωνα με τον οποίο μεταφέρονται αυτούσια τα δικαιώματα που έχει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο (το περίφημο 15% επί τω εισιτηρίων και […]

Πολύ θετικά τα νέα που έμαθε ο Παναθηναϊκός για το γήπεδο του! Η κυβέρνηση πήρε το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι, αμέσως μετά τις γιορτές η Βουλή θα ψηφίσει νέο νόμο. Σύμφωνα με τον οποίο μεταφέρονται αυτούσια τα δικαιώματα που έχει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο (το περίφημο 15% επί τω εισιτηρίων και των διαφημίσεων) και στον Βοτανικό για τα επόμενα 49 χρόνια.

Ουσιαστικά δηλαδή με αυτή τη νομοθετική ρύθμιση ο Παναθηναϊκός θα έχει στην κατοχή του τις γηπεδικές εγκαταστάσεις στον Βοτανικό. Δεδομένου ότι θα έχει μπει και στο καθεστώς της χρησικτησίας!

Ο νέος νόμος, κατά πάσα πιθανότητα, θα ψηφιστεί στις αρχές του 2022. Όταν και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αποκάλυψε πως σύντομα θα προχωρήσει η δημοπράτηση του Βοτανικού. Αίσιο τέλος, φαίνεται να έχει η υπόθεση που ταλάνιζε το «τριφύλλι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ