Με 22 ποδοσφαιριστές δουλεύει ο Πάμπλο Γκαρσία στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «λιονταριών».

Στις Σέρρες και στο αθλητικό κέντρο του στο Πάρκο Ομόνοιας ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ο Πανσερραϊκός, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τον βρει ξανά στη Super League.

Οι «κόκκινοι» συμπλήρωσαν δύο εβδομάδες προπονήσεων, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δουλεύει καθημερινά με τους συνεργάτες του σε υψηλό ρυθμό, προκειμένου να αρχίσει να περνάει τη φιλοσοφία του στους νέους ποδοσφαιριστές του.

Οι προπονήσεις ήταν καθημερινές, άλλες ημέρες μονές κι άλλες διπλές, εστιάζοντας κυρίως στην τακτική.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς στη φυσική κατάσταση γίνεται τώρα στην Πτολεμαΐδα, εκεί όπου τα «λιοντάρια» θα παραμείνουν έως τις 30 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, έχουν καταλύσει σε ξενοδοχείο δίπλα στο Αθλητικό Κέντρο «Παντελίδης».

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Κατσίκα, Τσομπανίδη, Τσιλιγγίρη, Καρασαλίδη, Αυλωνίτη, Γκοτζαμανίδη, Ντάνκερλάϊ, Δεληγιαννίδη, Πεταυράκη, Μασκανάκη, Τσαγκαλίδη, Οικονόμου, Θυμιάνη, Στάικο, Κολομπίνο, Στίνα, Μούργο, Σοφιανό, Πηλέα, Τομάς, Μπαϊροβιτς και Παπαβασιλείου.

Ο Παντεκίδης δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω τραυματισμού. Εκτός έμειναν και οι Ανάκογλου, Λυμπεράκης, Νάτσος, Γιανναράκης και Λιούμης.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση των Σερραίων στην Πτολεμαΐδα:

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ