Το γηπεδικό σε πρώτο πλάνο.

Tα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου.

Οι πρόεδροι Γεράσιμος Μπελεβώνης και Παναγιώτης Στεργίου, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σπύρου και τα μέλη Γιώργος Σωτηρόπουλος και Ηλίας Τσιάντης ενημέρωσαν τον δήμαρχο για τα έργα που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στη μικρή κερκίδα και στο πέταλο του γηπέδου.

Του κατέθεσαν, παράλληλα, προτάσεις για παρεμβάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν περιμετρικά του γηπέδου, οι οποίες θα αναβαθμίσουν την εικόνα και τη λειτουργία του.

Η μετατροπή της Προυσιωτίσσης σε οδό ήπιας κυκλοφορίας με πεζοδρόμηση, οι παρεμβάσεις στη οδό Βλοχού και στην πλατεία και η δημιουργία θέσεων στάθμευσης είναι έργα που θα βοηθήσουν ευρύτερα της περιοχή.

Για τα παραπάνω, άλλωστε, έχουν ετοιμαστεί από πλευράς Παναιτωλικού και σχετικές μελέτες.

Συζητήθηκε, επίσης, το σημαντικό πρόβλημα στέγασης των αθλοπαιδιών που καλλιεργεί ο ερασιτεχνικός σύλλογος.

Τέθηκε επί τάπητος, μεταξύ άλλων, η προοπτική κατασκευής μελλοντικά κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες μιας πόλης με το πληθυσμιακό μέγεθος του Αγρινίου.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις και δήλωσε πρόθυμος στην ανάπτυξη της συνεργασίας Δήμου και Παναιτωλικού, για την υλοποίηση των έργων και κάθε άλλη πρωτοβουλία που θα βοηθήσει τον αθλητισμό.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ