Συγκλονιστική η συνέντευξη του Χρήστου Τασουλή στο δεύτερο podcast του Αστέρα. Ο νεαρός άσος μίλησε από καρδιάς με τα λόγια του για τον πατέρα του και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά όσα αφηγείται στην εκπομπή των «Αρκάδων»: «Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία, έκανα τα πρώτα μου βήματα στο σπίτι μου, στον […]

Συγκλονιστική η συνέντευξη του Χρήστου Τασουλή στο δεύτερο podcast του Αστέρα. Ο νεαρός άσος μίλησε από καρδιάς με τα λόγια του για τον πατέρα του και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα αφηγείται στην εκπομπή των «Αρκάδων»:

«Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία, έκανα τα πρώτα μου βήματα στο σπίτι μου, στον κήπο. Ο πατέρας μου, μου έμαθε να παίζω ποδόσφαιρο, η μητέρα μου με πίεζε να διαβάζω, από μικρό παιδί δεν μου άρεσε να το κάνω, όπως όλα τα παιδιά, αλλά αυτό με βοήθησε στο μέλλον, όπως όλα τα παιδιά.

Στη γειτονιά μαθαίνεις πράγματα που δεν θα σου διδάξει η Ακαδημία, πως να αντιμετωπίζεις τη ζωή, τους μεγαλύτερους αντιπάλους, πως να επιβιώνεις σε βρώμικο παιχνίδι, πως να γυρνάς με ματωμένα γόνατα στο σπίτι σου, να διεκδικείς το γήπεδο που θα παίξεις. Από μικρός κόλλησα το μικρόβιο του ποδοσφαίρου από τον πατέρα μου, η μητέρα μου με πίεζε περισσότερο να διαβάσω, μπορώ να τους ευχαριστήσω και τους δύο γι’ αυτό. Κάνω το άθλημα που μου αρέσει και ζω από αυτό, έμαθα να εκφράζομαι τα χρωστάω και στη μητέρα μου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν σταθεί δίπλα μου.

Η ζωή του ποδοσφαιριστή είναι γεμάτη δυσκολίες και αδικίες. Έχω κάνει τρία χειρουργεία για να μπορέσω να αγωνίζομαι πλέον, σε προσαγωγούς και κοιλιακούς. Αυτά σου μαθαίνουν πως είναι να είσαι από τα ψηλά στα χαμηλά, πως να δουλεύεις μόνος σου, πως είναι να σε ξεχνούν όλοι και πως να επιβιώνεις στις δύσκολες στιγμές.

Η πρώτη ομάδα που έβγαλα δελτίο ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, ήμουν δέκα χρονών, το γήπεδο ήταν ακόμα χώμα, πριν ακόμα η ομάδα βρεθεί στη Σούπερ Λιγκ. Μετά από τόσες δυσκολίες κατάφερα να ζήσω μια από τις ωραιότερες μου στιγμές δικαίωσης, όταν σκόραρα δύο γκολ μετά από καιρό απραξίας, στο «Θ.Κολοκοτρώνης», κόντρα στη Λαμία, έχοντας κάνει πριν ένα λάθος που χρεωθήκαμε γκολ. Προσπάθησα μέσα σε λίγα λεπτά να σας πως την ιστορία της ζωής μου», όπως λέει στο podcast.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ