Superleague: Τώρα θα προλάβει η ΕΠΟ να βρει ξένο διαιτητή για το Άρης - ΑΕΚ;

Superleague: Τώρα θα προλάβει η ΕΠΟ να βρει ξένο διαιτητή για το Άρης – ΑΕΚ;

Την αναβολή των παιχνιδιών της 9ης αγωνιστικής των play off που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν την Κυριακή 7/5 ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκα, έπειτα από αίτημα του Παναθηναϊκού, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊου.

Και οι 14 ΠΑΕ της Λίγκας συμφρώνησαν στο αίτημα των “πράσινων” αλλά όπως ανακοινώθηκε η απόφαση πάρθηκε από τον πρόεδρο της Λιγκας και την αναπληρώτρια πρόεδρο, όπως άλλωστε προβλέπεται από τον ΚΑΠ, προκειμένου η αναβολή να μην ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή.

Όσον αφιορά την την ημέρα διεξαγωγής της αγωνιστικής, η απόφαση θα παρθεί στο διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού που θα συνεδριάσει εκτάκτως την Κυριακή 7/5 (12.00) κι εδώ υπάρχουν διαφωνίες.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θέλουν να γίνει το παιχνίδι τη Δευτέρα 8/5. Η Ενωση θέλει να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα η αγωνιστική προκειμένου να μην χαθεί χρόνος σε όλη τη διαδικασία των play off ενώ οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να γίνει όσο το δυνατόν πιο… μακριά χρονικά από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 14/5 για το φινάλε των play off. Θέλουν δηλαδή, να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες μέρες στη διάθεση τους μέχρι την αναμέτρηση της Τούμπας.

Και το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι ένα. Αφού δεν υπήρχε χρόνος για να έρθει ξένος διαιτητής και προέκυψαν ΤΟΣΑ προβλήματα πριν το παιχνίδι της Κυριακής. Με τον ντόρο που ακολούθησε να είναι τεράστιος, θα προλάβει η ΕΠΟ να ψάξει και να φέρει διαιτητή που θα ικανοποιήσει τις ομάδες;

Θα ασχοληθει άραγε;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ