Οι επτά διεθνείς των «πρασίνων» θα χάσουν το πρώτο φιλικό στην Αυστρία.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο 29χρονος μέσος προτίμησε τη λύση του εξωτερικού, αποδεχόμενος τη δελεαστική πρόταση που του έκανε η Τραμπζονσπόρ.

Ο πρώην αρχηγός του «τριφυλλιού», πριν αναχωρήσει για την Τραπεζούντα ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας ομάδας του, βρέθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» και αποχαιρέτησε έναν προς έναν τους πρώην συμπαίκτες του και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, όπως και το προσωπικό.

Από εκεί και πέρα, οι επτά διεθνείς παίκτες των «πρασίνων» εξασφάλισαν μία εβδομάδα έξτρα άδεια από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κατά συνέπεια, θα χάσουν το πρώτο φιλικό κόντρα στη Βίενερ Βικτόρια, αφού θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις από την επόμενη Τρίτη (27/06), στην Αυστρία.

Ο λόγος γίνεται για τους Άντραζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ και Χόρντουρ Μάγκνουσον, καθώς και τους δύο νεοαποκτηθέντες Φίλιπ Μλαντένοβιτς και Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Το πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους θα γίνει τη Δευτέρα (26/06, 19.30) απέναντι στην τοπική Βίενερ Βικτόρια που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της χώρας.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ