Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει μπει για τα καλά στο μάτι της Τραμπζνοσπόρ, που ονειρεύεται μεγάλα ευρωπαϊκά έσοδα, αλλά και έσοδα από την πώληση του Μπακασέτα. Το θέμα είναι, όμως, αν θα κάνει την "υπέρβασή" της...

Στην… Τράπεζα η Τραπεζούντα για τον Μασούρα! Δεν είναι απλώς ότι η Τραμπζονσπόρ έχει… γλυκαθεί από το ελληνικό της στοιχείο –όπως λέγαμε και τις προάλλες, με αφορμή και τον Σιώπη, μετά τον Μπακασέτα. Είναι και ότι η… συμπάθεια που τρέφει για τον Γιώργο Μασούρα, είναι διαχρονική. Η ομάδα της Τραπεζούντας οδεύει ολοταχώς για τον τίτλο. Και γι’ αυτό, ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ξεκινάει από τώρα με προοπτική τα, κατά το δυνατόν μεγαλύτερα… ευρωπαϊκα έσοδα.

Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η Τραμπζονσπόρ δε θέλει να μείνει… χωρίς τους Έλληνές της. Όχι όμως και να τους αυξήσει σε αριθμό, επίσης. Τι εννοούμε μ’ αυτό; Ο Τάσος Μπακασέτας, μετά από 1,5 χρόνο στην Τραπεζούντα είναι, χρηματιστηριακά, το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Με την αξία του να εκτιμάται στα 10.000.000 ευρώ, μόνο ο γκολκίπερ της, Ουγκουρτσάν Τσακίρ έχει μεγαλύτερη, στα 18.500.000.

Όμως, εφέτος, έχει ανέβει πολύ σε αξία -και προσφορά- και ο Αμπντουκαντίλ Ομίρ. Ο Ομίρ είναι από τα σπλάχνα της και παίζει στην ίδια θέση με τον Μπακασέτα. Η Τραμπζνοσπόρ έχει δώσει 3.000.000 για τον Ελληνα διεθνή. Και θεωρεί ότι το καλοκαίρι μπορεί να βγάλει απ’ αυτόν σημαντικά μεγαλύτερο ποσό, κοντά στην ονομαστική του αξία στο Transfermarkt.

Μπακασέτας

Αν πλησιάσει στο… ρεκόρ της, όλα είναι ανοιχτά.

Με κάποια απ’ αυτά τα χρήματα, η ομάδα θέλει καλύψει μια θέση στην οποία δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά. Και  επιθυμία της είναι ο αριστερός εξτρέμ (και όχι μόνο) του Ολυμπιακού. Η αξία του Μασούρα είναι επίσης στα 10.000.000 ευρώ πιά και ο Ολυμπιακός πιθανόν δε θα είχε αντίρρηση να τον δώσει για ένα ποσό που ίσως δε φτάνει αυτό το ύψος, δε θα είναι, όμως και πάρα πολύ μακριά.

Η Τραμπζονοσπόρ, απ΄την άλλη, δεν έχει κάνει ποτέ, τα τελευταία 10 χρόνια μεταγραφή με πάνω από 5.150.000 ευρώ. Ήταν αυτή, το περασμένο καλοκαίρι, του Αντρέας Κορνέλιους, από την Πάρμα. Στην προσπάθειά της να διεκδικήσει μέχρι τέτους τον τίτλο εφέτος, το Γενάρη έδωσε 4.300.000 συν 1.000.000 μπόνους υπό προϋποθέσεις στη Μπασακσεχρίρ για τον διεθνή Βόσνιο εξτρέμ, Εντίν Βίσκα. Και, συνολικά, ποτέ σην ιστορία της δεν έχει ξοδέψει πάνω από 7.000.000 ευρώ για παίκτη.

Αν η προσφορά της Τραμπζονσπόρ για τον Μασούρα κινηθεί στο ποσόν του Βίσκα και τον Κορνέλιους, οι δύο πλευρές δε έλθουν εύκολα σε συμφωνία. Αν όμως η ομάδα της Τραπεζούντας ανέβει σε λογικό βαθμό πάνω απ’ αυτό το νούμερο και πλησιάσει λίγο το… ρεκόρ της, οι συζητήσεις μπορεί να έχουν αίσιο τέλος. Όσο για τον Μασούρα, το ποσόν που παίρνει τώρα ο Μπακασέτας (1.500.000 ευρώ συν μπόνους στόχων), δεν είναι πρόβλημα ούτε για την ομάδα, αλλά μάλλον ούτε και για τον παίκτη…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ