Ο Ματίας Αλμέιδα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ντέρμπι.

Ο Λάζαρος Ρότα συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης της ΑΕΚ, της τελευταίας πριν από τον ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena».

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν την Κυριακή (08/01, 19.30), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Ο 25άχρονος δεξιός πλάγιος αμυντικός, έστω και την τελευταία στιγμή, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και τον είχε αφήσει εκτός της προετοιμασίας.

Θυμίζουμε πως εκτός λόγω τραυματισμού παραμένουν οι Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Μοχαμάντι, ενώ στο τελευταίο ματς στους Ζωσιμάδες, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν έπαιξε και ο Φράνσον λόγω αδιαθεσίας, όπως και ο Σιμάνσκι λόγω καρτών.

Αντίθετα, ο Πέτρος Μάνταλος έχει επανέλθει πλήρως στο προπονητικό πρόγραμμα και δηλώνει πανέτοιμος για το ντέρμπι με τους «πράσινους».

Aναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Τσούμπερ, Αραούχο και Φερνάντες.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ