Κατάμεστη θα είναι η Νέα Φιλαδέλφεια στο φινάλε της κανονικής περιόδου στη Super League.

Κατάμεστη θα είναι η «OPAP Arena» για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (12/03, 19.00), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Ούτε… καρφίτσα δεν θα πέφτει στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς όπως γνωστοποιήθηκε από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ οι φίλαθλοι εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια του ματς, τελευταίο για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

H ανακοίνωση: «Όπως είναι ήδη γνωστό, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (12/3, 19.00) υπάρχει ένα ακόμη sold out στο σπίτι μας, στην OPAP Arena.

Οι πόρτες των θυρών της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 16.00, τρεις ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης.

Δεδομένου πως υπάρχει sold out, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να φροντίσετε για την όσο το δυνατό νωρίτερη προσέλευσή σας στο γήπεδο.

Είναι κάτι που θα μας βοηθήσει όλους να ζήσουμε την εμπειρία μιας ακόμη μεγάλης βραδιάς στο γήπεδό μας στον απόλυτο βαθμό, χωρίς περιττή ταλαιπωρία για οποιονδήποτε.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία επίσης να μην επιχειρήσει να προσεγγίσει το γήπεδο κανένας χωρίς εισιτήριο.

Δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια και το να έρθεις στο γήπεδο χωρίς “μαγικό χαρτάκι” σημαίνει μόνο προβλήματα για εσένα και τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας.

Πολύ μεγάλη προσοχή και για το ζήτημα των κατόχων εισιτηρίων που φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μικρά παιδιά για τα οποία δεν έχουν εισιτήρια.

Κανένα παιδί χωρίς εισιτήριο δεν μπορεί να περάσει εντός της OPAP Arena. Είναι ένα ζήτημα που ήδη έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε προηγούμενα ματς κι έχει οδηγήσει σε αχρείαστη ταλαιπωρία και εντάσεις στις εισόδους των θυρών.

Αν δεν έχετε φροντίσει να προμηθευθείτε εισιτήριο για το παιδί σας, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να το έχετε μαζί σας στο γήπεδο».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Elite Κουλμπάκοφ στην Τούμπα, Μανούχος στη Λεωφόρο!
Super League

Ο Elite Κουλμπάκοφ στην Τούμπα, Μανούχος στη Λεωφόρο!