Οι Ρώσοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του συμπατριώτη τους.

O ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Μαγκομέντ Οζντόεφ, με τον οποίο μάλιστα φέρεται να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία.

Ο Ρώσος επιθετικός είναι 30 ετών και ανήκει στην Φατίχ Καραγκιουμριούκ.

Οι Τούρκοι έχουν αποδειχθεί σκληροί διαπραγματευτές μέχρι στιγμής, με τους Θεσσαλονικείς να προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» στο οικονομικό, για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του.

Οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν διάθεση και αποφασιστικότητα και αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε η μεταγραφή του να κλείσει οριστικά.

Θυμίζουμε πως στην τουρκική ομάδα είχαν καταθέσει πρόταση ύψους 600.000 ευρώ, η οποία απορρίφθηκε σε πρώτη φάση, ενώ με τον παίκτη έχουν συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η αλλαγή μάνατζερ, καθώς χώρισε με τον Ανζόρ Γκαργκάεφ, δεν επηρεάζει τον ΠΑΟΚ. Εξάλλου, το «αγκάθι» στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του είναι η ομάδα του και όχι ο ίδιος.

Από την άλλη, οι Τούρκοι του χρωστούν περί 500.000 ευρώ, κάτι που ίσως αποτελέσει ακόμα έναν μοχλό πίεσης για την αποχώρησή του από την Κωνσταντινούπολη και τη μετακόμισή του στη χώρα μας.

Βέβαια, όσο η υπόθεση παραμένει ανοιχτή τόσο δίνεται η δυνατότητα σε άλλες ομάδες να κινηθούν για την απόκτησή του.

Η Κρίλια είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίων ευρώ στην Φατίχ Καραγκιουμριούκ, όπως αναφέρουν ρωσικά δημοσιεύματα.

Στον παίκτη θα προσφέρει συμβόλαιο 500.000 ευρώ.

Στον ΠΑΟΚ προς το παρόν δεν ανησυχούν, από τη στιγμή που υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Ρώσο, θεωρώντας πως την τηρήσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ