Σαμάτα: «Η Φενέρ αποφασίζει, έχω προτάσεις από Ευρώπη, Αμερική και Αραβία»

Στο πρόσωπο του Αλί Σαματά φαίνεται πως βρήκε ο ΠΑΟΚ τον «εκλεκτό» του για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του.

ανάμεσα σε Σαμάτα και Φενέρ υπάρχουν εκατέρωθεν πιέσεις για να βρεθεί η φόρμουλα αποδέσμευσης, με τους Τούρκους να υπογραμμίζουν πως τίθεται θέμα από τον ποδοσφαιριστή που θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά προτού απεμπλακεί, διεκδικώντας ένα ποσό των χρημάτων του, την ώρα που η διοίκηση της ομάδας βάζει τους δικούς της όρους.

Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, ο Σαμάτα υποστήριξε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, χωρίς να τις κατονομάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχω ήδη προσφορές από διάφορους συλλόγους, αλλά δεν θέλω να τις αναφέρω γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Εν ολίγοις έχω προσφορές από Ευρώπη, Αμερική και Αραβία».

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως: «σχετικά με την αποχώρησή μου από τη Γκενκ, είμαι ακόμα παίκτης της Φενερμπαχτσέ, το συμβόλαιό μου λήγει το 2024, οπότε επιστρέφω στη Φενερμπαχτσέ και ο σύλλογος θα επιλέξει αν θα με πουλήσει ή θα με κρατήσουν για να τελειώσω το συμβόλαιό μου…».

Υπενθυμίζεται πως ο Σαμάτα έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια, εφόσον όμως απεμπλακεί από τη Φενέρ…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ