Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ! Μιλώντας για τον αγαπημένο της, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου, καθώς όπως τόνισε είναι η κλασική γυναίκα που ονειρεύται τη δημιουργία οικογένειας! Συγκεκριμένα, ανέφερε πως: “Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο […]

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ!
Μιλώντας για τον αγαπημένο της, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου, καθώς όπως τόνισε είναι η κλασική γυναίκα που ονειρεύται τη δημιουργία οικογένειας!

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως:

“Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω απλά για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα, και το μέλλον θα δείξει. Είμαι μια κλασική γυναίκα που στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας”.

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια; “Πέρα από το τραγούδι, έχω δουλέψει σερβιτόρα, και σε διαφημιστική εταιρία. Τα τελευταία χρόνια είμαι ανοιχτή στο κομμάτι της τηλεόρασης. Πιστεύω ότι πάντα έρχεται η στιγμή που όλα “κουμπώνουν”. Θα με έβλεπα άνετα να κάνω παρουσίαση”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ