Το μέλλον του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

Το μέλλον του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να είναι υπ’ ατμόν. Και να έχει ενημερωθεί πως πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ώστε να μην είναι άνεργος αν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Εδώ μπαίνουν 2 τουρκικές ομάδες στο παιχνίδι. Με την μία εξ αυτων να λέγεται πως είναι η Σίβασπορ η οποία δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στην ελληνική αγορά. Αυτήν τη φορά, έβαλε στο… μάτι τον τον Ραντζέλοβιτς!

Μετά τον Χάρη Χαρίση από τον Ατρόμητο το συγκρότημα από τη Σεβάστεια «χτυπάει» ακόμα έναν παίκτη που αγωνίζεται στη Super League.

Ο λόγος για τον 25άχρονο εξτρέμ, ο οποίος επέστρεψε στη χώρα μας το καλοκαίρι από τη Λεγανές κι έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους» έως το 2024.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχει παίξει, μέχρι στιγμής, σε τέσσερα ματς με την ελληνική ομάδα, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Κάρλος Κορμπεράν.

Στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος μάλιστα, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, σκόραρε κι ένα γκολ.

Η δεύτερη ομάδα που έχει προτείνει συμβόλαιο στον παίκτη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Όμως ο Σέρβος φημολογείται πως σκέφτεται και τις δύο περιπτώσεις το ίδιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ