Τα «λιοντάρια» θα δώσουν το τελευταίο φιλικό τους στο Πάρκο Ομόνοιας.

Ολοένα και ανεβάζει «στροφές» ο Πανσερραϊκός στην προετοιμασία του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει ξανά στη Super League.

Οι «κόκκινοι» του Πάμπλο Γκαρσία συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις προπονήσεις τους, ενώ την Κυριακή (13/08, 18.30) θα δώσουν το τελευταίο φιλικό τους, με αντίπαλο την Καβάλα, στο Πάρκο Ομόνοιας.

Όπως ενημέρωσαν τα «λιοντάρια»: «Την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 18:30 η ομάδα μας θα δώσει φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην Καβάλα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Ομόνοιας, κλείνοντας ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο την περίοδο προετοιμασίας της, καθώς στη συνέχεια μπαίνει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (20/08, 22:00).

Οι “κόκκινοι” επέστρεψαν από τον Βόλο, εκεί όπου είχε καταλύσει η αποστολή από την Κυριακή 06/08 έως την Τετάρτη 09/08 για τη συμμετοχή της ομάδας μας στο φιλανθρωπικό τουρνουά Novicup, με απολογισμό μία ήττα… στις λεπτομέρειες, μία νίκη με ανατροπή και την 3η θέση κόντρα σε Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Βόλο.

Την Πέμπτη ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και την Παρασκευή οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Αγωνιστικά προβλήματα πλέον των γνωστών που αφορούν τους Παντεκίδη, Μορέιρα και Κολομπίνο, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα δεν υπάρχουν».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ