Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα εξετάζει ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σιόβας Ο Δημήτρης Σιόβας είναι ελεύθερος, έχει προτάσεις στα χέρια του, αλλά ο Ολυμπιακός είναι η βασική προτεραιότητά του. Και η απόφαση θα παρθεί άμεσα. Ο Σιόβας είναι για τα καλά στο κάδρο των πρωταθλητών. Και η απόφαση θα παρθεί με συγκεκριμένα κριτήρια. […]

Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα εξετάζει ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σιόβας

Ο Δημήτρης Σιόβας είναι ελεύθερος, έχει προτάσεις στα χέρια του, αλλά ο Ολυμπιακός είναι η βασική προτεραιότητά του. Και η απόφαση θα παρθεί άμεσα.

Ο Σιόβας είναι για τα καλά στο κάδρο των πρωταθλητών. Και η απόφαση θα παρθεί με συγκεκριμένα κριτήρια. Το σίγουρο είναι ότι μεταξύ Ολυμπιακού και Σιόβα υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση. Εάν, λοιπόν, αποφασιστεί να αποκτηθεί, όλα θα τελειώσουν σε λίγες ώρες. Γενικώς, όλα είναι θέμα ωρών, πλέον.

Οι Πειραιώτες έχουν πολλές επιλογές στο κέντρο της άμυνάς τους. Σισέ, Μπα, Παπασταθόπουλος και Μάρκοβιτς είναι η βασική 4άδα . Υπάρχει ο Αβραάμ. Και φυσικά το ερωτηματικό του Σεμέδο, με βάση όσα είπε ο Μαρτίνς.

Από την άλλη, βεβαίως, ο Ολυμπιακός δεν έχει αριστεροπόδαρο στόπερ.

Αυτές οι τελευταίες ημέρες έως τη 17η Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι καυτές. Ο Ολυμπιακός είναι ενεργός στην αγορά. Η υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες έγινε γνωστή το απόγευμα και η πρόταση για τον έμπειρο εξτρέμ υπάρχει στο τραπέζι. Αλλά η υπόθεση του Σιόβα είναι διαφορετική. Αλλά όπως και να έχει, όλα θα γίνουν άμεσα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ