Πρόταση 22 εκ ευρώ για Λιβάι Γκαρσία από την Λανς!

Πρόταση 22 εκ ευρώ για Λιβάι Γκαρσία από την Λανς!  – Στην καλύτερη φάση της καριέρας του βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, που τον παρακολουθούν στενά.

η Ένωση δημοσιοποίησε πως απέρριψε πρόταση +20 εκατ. ευρώ για τον περυσινό αρχισκόρερ της. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 η ομάδα που την κατέθεσε ήταν ακριβώς η Λανς.

Το ύψος της έφτασε τα 22 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανόμενων και των διάφορων μπόνους, χωρίς – και πρέπει να τονιστεί αυτό – να έχει γίνει άλλη πρότερη προσφορά στην ΑΕΚ. Αυτή ήταν η πρώτη των «λανσουά», απορρίφθηκε μιας και στην Ένωση έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται θέμα πώλησης Γκαρσία και πως παρά τα δυσθεώρητα ύψη που έχουν φτάσει πλέον οι προσφορές, βασικό μέλημα του συλλόγου είναι η επέκταση του συμβολαίου του 25χρονου επιθετικού.

Μένει να δούμε αρχικά αν επανέλθει η Λανς, με δεύτερη, ακόμη μεγαλύτερη πρόταση. Το σίγουρο είναι πως ακόμη έχει χρονικό περιθώριο για να αποκτήσει τον διάδοχο του Οπέντα, μιας και οι υποχρεώσεις της ξεκινάνε μέσα Αυγούστου, φυσικά έχει και το ρευστό (μόνο από την πώληση του Βέλγου εισέπραξε, μαζί με τα μπόνους 50 εκατ. ευρώ).

Και επίσης, μένει να αποσαφηνιστεί και η στάση του Γκαρσία σε αυτόν τον… χορό των εκατομμυρίων και τι θέλει ο ίδιος να κάνει, απαντώντας πλέον και στη διακηρυγμένη πρόθεση της Ενωσης να επεκτείνει και να αναπροσαρμόσει οικονομικά το συμβόλαιό του.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ