Για να διορθώσει την κατάσταση ήρθε, αλλά μετά τον πρώτο μήνα δεν μπόρεσε να παρουσιάσει την ΑΕΚ που έλεγε. Αλλά οι ευθύνες είναι πολλες. Πώς θα γίνεις ομάδα ομάδα τίτλου, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τους ανταγωνιστές σου; Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο Μανόλο είναι απόμακρος από όλη την ομάδα, και οι εξηγήσεις που […]

Για να διορθώσει την κατάσταση ήρθε, αλλά μετά τον πρώτο μήνα δεν μπόρεσε να παρουσιάσει την ΑΕΚ που έλεγε. Αλλά οι ευθύνες είναι πολλες.

Πώς θα γίνεις ομάδα ομάδα τίτλου, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τους ανταγωνιστές σου;

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο Μανόλο είναι απόμακρος από όλη την ομάδα, και οι εξηγήσεις που δίνει είναι για μικρά παιδιά. Οι απαντήσεις του στυλ δεχόμαστε εύκολα γκολ και δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ, ειλικρινά είναι εξοργιστικές. Δηλαδή όλη η ομάδα είναι ένα λάθος τότε Μανόλο. Που είναι η προσφορά σου λοιπόν. Ειδικά μετά την φυγή Λιβάγια ήρθαν τα πάνω κάτω. Απλά το αναφέρουμε. Επειδή ήθελε την παραμονή Λιβάγια.

Στις μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν έγιναν οι κινήσεις που προφανώς περίμενε, αφού η μια και μοναδική του Ουκρανού μέχρι στιγμής είναι ένα μεγάλο φάουλ.

Έχει απαξιώσει εντελώς το υλικό της ομάδας.

Και σίγουρα εάν η ΑΕΚ δεν εξασφαλίσει την παρουσία της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη χρονιά θα είναι μια τεράστια ζημιά, με καταστροφικές συνέπειες για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Υπήρξε συνάντηση έσωσε και ξαναέδωσε εξηγήσεις και είχε πει κατηγορηματικά ότι θα παρουσιάσει μια αλλαγμένη και πολύ καλύτερη ΑΕΚ, μετά την διακοπή λόγο των εθνικών ομάδων. Αλλά μια από τα ίδια ξανά.

Είναι αδύνατη η συνέχεια της συνεργασίας με τον οργανισμό ΑΕΚ, όταν με όλους έχει έρθει σε ρήξη, και δεν έχει ούτε ένα σύμμαχο στα αποδυτήρια.

Απλά ο Μελισανίδης θέλει να κλείσει την χρονιά με τον Μανόλο. Ακόμα και το κύπελλο να κατακτήσει θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ έκπληξη αν παραμείνει.

Ο νέος τεχνικός

Για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση τον τεχνικό του ΠΑΣ τον έχουν αποκλείσει από τους υποψήφιους.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές για τον νέο τεχνικό της ένωσης και μάλιστα μιλάμε για όνομα έκπληξη.

Αυτός που είναι πρώτος στην λίστα είναι ο Χένινγκ Μπεργκ.

Ως ποδοσφαιριστής γνωστός με καλό πέρασμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί εποχή του Σερ Άλεξ, αλλά σαν προπονητής τίποτα ακόμα.

Ουσιαστικά στην Ομόνοια πέρσι έδειξε καλό έργο όταν μετά από χρόνια οδήγησε την Κυπριακή ομάδα στην κορυφή άσχετα, αν λόγο του κορονοιού δεν πήρε τον τίτλο. Έπαιξε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα είναι στην κορυφή με + 1 βαθμό από την δεύτερη ομάδα.

Η προηγούμενη προϋπηρεσία του είναι σχετικά αδιάφορη με περάσματα από Βιντεότον (Ουγγαρία), Λέγκια (Πολωνία), και Σταμπάεκ στην πατρίδα του. Πέρασε για δέκα μόλις αγώνες από την αγγλική Μπλάκμπερν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ