Καλή περίπτωση και η εναλλακτική...

Είχαμε αναφέρει περί σφήνας σε Μάγκνουσον του Παναθηναϊκός. Και πως ως η ΑΕΚ τελικά θα έχει ανταγωνισμό για την απόκτηση του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού.

Ο 29χρονος υψηλόσωμος παίκτης έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του.

Έχει φορέσει τη φανέλα των Φραμ, Γιουβέντους Β’, Σπέτσια, Τσεζένα και Μπρίστον Σίτι, πριν μετακομίσει στη Ρωσία για την «ομάδα του στρατού». Είναι και διεθνής με την Εθνική Ισλανδίας.

Συγκεκριμένα, αυτό που σημειώνεται, είναι πως ο 29χρονος αμυντικός ποδοσφαιριστής, που αποτέλεσε παρελθόν μετά από τέσσερις σεζόν από την ΤΣΣΚΑ, επίσημα πλέον είχε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.  Όμως η τιμή του είναι αρκετά αλμυρή. Και ο Ιβάν γιοβάνοβιτς πρότεινε να στραφουν αλλού. 

Φυσικά μπορεί να είναι και ένας τρόπος για να ρίξουν λίγο τις απαιτήσεις του. Απομακρυνόμαστε λίγο για να τον φέρουμε πιο κοντά…Κλασική συνταγή στις διαπραγματεύσεις.

Ένα άλλο όνομα που προκύπτει τελευταία. Και προκρίνεται έναντι του Μάγκνουσον είναι εκείνο του Ιγνάσιο Μιγκέλ.

Ο Ισπανός Ιγνάσιο Μιγκέλ ταιριάζει γάντι στον Γιοβάνοβιτς, το κασέ του είναι πολύ πιο προσιτό και ως αποτέλεσμα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να υπογράψει στον Παναθηναϊκό τις προσεχείς ημέρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ