Έβδομη προσθήκη για τους Περιστεριώτες, φέτος.

Τον Τουρ Ντιρκς πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του ο Ατρόμητος, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Οι Περιστεριώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον 28άχρονο επιθετικό, για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τουρ Ντιρκς για τον επόμενο χρόνο, με τη συμφωνία να προβλέπει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία σεζόν.

Ο Τουρ Ντιρκς (9/5/95) είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Λιρς και κατόπιν της Βέστερλο, με την Κλαμπ Μπριζ να τον εντοπίζει και να τον αποκτά το 2009, προσφέροντάς του το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2013.

Εκείνη τη χρονιά, μάλιστα, πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του τόσο στο Βέλγιο, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πριν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια.

Το 2014/15 αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σζόν ως δανεικός στην Κορτράικ, επιστρέφοντας στο δεύτερο μισό στην Μπριζ.

Με την Μπριζ κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2015/16 και το Κύπελλο Βελγίου του 2015.

Το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε στην Αντβέρπ και εν συνεχεία ακολούθησε η Μπέβερεν.

Εκεί παρέμεινε για τρία χρόνια, μέχρι το 2020, και κατόπιν συνέχισε την καριέρα του στη Βέστερλο στην οποία παρέμεινε επίσης για άλλα τρία χρόνια, δηλαδή μέχρι το φετινό καλοκαίρι.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, πραγματοποίησε 34 συμμετοχές με έξι γκολ και τρεις ασίστ, ενώ συνολικά σε Βέλγιο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει πάνω από 200 συμμετοχές και 35 γκολ.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Τουρ Ντιρκς, που επέλεξε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 55, πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα είμαι παίκτης του Ατρόμητου.

Από την πρώτη επαφή που είχα με τους ανθρώπους της ομάδας, μου μίλησαν και μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου και ανυπομονώ να αρχίσω τις προπονήσεις και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες.

Φυσικά, ήξερα τον Κρις Κόλμαν και την καριέρα του πριν υπογράψω στον Ατρόμητο.

Μίλησα μαζί του και μου εξήγησε το πλάνο του για μένα, μου περιέγραψε ότι πάνω από όλα ο Ατρόμητος είναι μια οικογένεια και από αυτά που άκουσα και με τον τρόπο που μου μίλησαν είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω κι αυτόν και τον τεχνικό διευθυντή, τον κ. Αγγελόπουλο, για την εμπιστοσύνη, αλλά και τη διοίκηση για τις προσπάθειες των τελευταίων ημερών για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Όλο αυτό το διάστημα πρόλαβα να μαζέψω πληροφορίες, μίλησα πολύ με τον Λόρενς Ντε Μποκ που είναι ήδη έναν χρόνο στην ομάδα και μου είπε πραγματικά τα καλύτερα λόγια και μάλιστα από τη στιγμή που βρεθήκαμε και στην Αθήνα, ένιωσα ακόμα πιο σίγουρος για την επιλογή μου.

Μέσω των social media διαπίστωσα ότι ο Ατρόμητος γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής του, που είναι ένα πολύ σπουδαίο επίτευγμα, οπότε και για μένα αυτό μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο.

Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά ξεχωριστή για όλους μας μέσα στην ομάδα και φυσικά τους οπαδούς μας, που περιμένω να τους δω στο γήπεδο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ