O Πολωνός επιθετικός υπέγραψε για 1+1 χρόνο.

Τον Κάρολ Αντζιέλσκι πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του ο Ατρόμητος, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Οι Περιστεριώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Πολωνό επιθετικό, για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ολοκληρώθηκε και η ένατη προσθήκη για την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Κάρολ Αντζιέλσκι με ελεύθερη μεταγραφή από τη Σιβασπόρ για τον επόμενο χρόνο και στη συμφωνία προβλέπεται οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Ο Κάρολ Αντζιέλσκι (20/3/96) είναι Πολωνός, αγωνίζεται ως επιθετικός και είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στις Ακαδημίες της Κορόνα Κίελτσε και μάλιστα έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας σε ηλικία μόλις 16 ετών, όντας ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής στη σεζόν 2012/13 στην Ekstraklasa.

Έπειτα από ένα μικρό πέρασμα στη Σλασκ, ακολούθησε η Πιαστ Γκλίβιτσε, η οποία το 2016 τον παραχώρησε δανεικό στην Ολίμπια Γκρούτζιατζ, με τη φανέλα της οποίας είχε 14 γκολ σε 30 εμφανίσεις και πέντε ασίστ.

Το 2020 μετακόμισε στη Ραντόμιακ Ράντομ και τη σεζόν 2020/21 είχε 13 γκολ σε 30 εμφανίσεις και την επόμενη (2021/22) είχε 18 γκολ σε 34 ματς και ήταν ο δεύτερος σκόρερ της Ekstraklasa.

Οι εμφανίσεις του τού χάρισαν τη μεταγραφή για πρώτη φορά εκτός Πολωνίας, ολοκληρώνοντας την περσινή σεζόν στη Σιβασπόρ.

Μετά και την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο νέος αριστεροπόδαρος επιθετικός της ομάδας μας, που επέλεξε και πήρε τον αριθμό 14, πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα κύλησαν ομαλά και πλέον αποτελώ παίκτη του Ατρόμητου.

Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ και είμαι πολύ ικανοποιημένος που οι διαπραγματεύσεις με την πρώην μου ομάδα έφερε το σημερινό αποτέλεσμα.

Έχω μάθει τα καλύτερα και από συμπατριώτες μου που ξέρουν την Ελλάδα και τον Ατρόμητο, ωστόσο, εξαιρετικά λόγια μου είπαν για την ομάδα και ο Γούτας και ο Χαρίσης που ήμασταν συμπαίκτες.

Πλέον, στόχος μου είναι η επιτυχία με τον Ατρόμητο.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Με γκολ, με ασίστ.

Θέλω να δικαιώσω τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή που ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή και φυσικά τον νέο μου προπονητή, τον Κρις Κόλμαν, που με εμπιστεύθηκε και θέλω τώρα όλα αυτά να τα ξεπληρώσω.

Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες και να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο όσο ψηλότερα γίνεται σε αυτή την ιστορική χρονιά για τον σύλλογο, καθώς όπως με ενημέρωσαν και οι άνθρωποι της ομάδας φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια ζωής».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ