Ο 26άχρονος μέσος δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Ο Ιν-Μπομ Χουάνγκ έχει ξανά τάσεις φυγής από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν θέλει να συνεχίσει άλλο στη χώρα μας με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο 26άχρονος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 με τους Πειραιώτες, ωστόσο έχει ήδη ζητήσει να αποχωρήσει.

Ο Νοτιοκορεάτης δεν βρίσκεται καν στην Ελλάδα. Έχει ήδη αθετήσει τους όρους του συμβολαίου του και το μέλλον του θα κριθεί πλέον νομικά.

Οι δικηγόροι έπιασαν δουλειά, για να δουν τι μέλλει γενέσθαι και πώς θα έρθει το «διαζύγιο» με τον παίκτη, ο οποίος κατά πώς φαίνεται έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, την οποία προτιμάει.

Νωρίτερα μες στο καλοκαίρι το όνομά του «έπαιξε» για ομάδες όπως η Νάπολι, η Ίντερ, η Γκλάντμπαχ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Την περίπτωσή του φαίνεται να εξέτασαν και αγγλικοί σύλλογοι.

Ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, εν συγκρίσει με τη Super League, ωστόσο τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός.

Ο Ιν-Μπομ Χουάνγκ θεωρείται πλέον δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους», αλλά θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για την αποδέσμευσή του που θα αφήσει ικανοποιημένη την ελληνική ομάδα.

Oι εκπρόσωποί του ζήτησαν να φύγει με ένα ποσό της τάξεως των τριών εκατομμυρίων ευρώ, κάτι φυσικά που δεν δέχθηκαν οι Πειραιώτες, κρίνοντάς το πολύ μικρό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ