Κλειστό παιχνίδι στη Λεβαδειά, με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην 7η στροφή της Superleague, με φόντο το τρίποντο.

Κλειστό παιχνίδι στη Λεβαδειά, με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην 7η στροφή της Superleague, με φόντο το τρίποντο.
Οι ασπρόμαυροι πήραν μόλις τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα, μετά από ένα πολύ κλειστό 90λεπτο. Όπου οι γηπεδούχοι έδειχναν ικανοί να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Κλείνοντας όλα τα ατού του δικεφάλου. Δέχθηκαν γκολ, όμως ισοφάρισαν!
Ο Νάρεϊ έδωσε τη λύση για τον Δικέφαλο στο 75ο λεπτό. Ο Μπίσεσβαρ με εκπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, έδωσε στον Γερμανό στράικερ, αυτός ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπαχανάκ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-1 όμως δεν έμεινε ως το φινάλε, με τον ΠΑΟΚ να δέχεται τέρμα στο 92ο λεπτό, και να ισοφαρίζεται από τον Αντονί Μπελμόν και σαν να μην έφτανε αυτό ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ζίβκοβιτς στον Μουτίνιο. Ο Σέρβος είδε κίτρινη κάρτα.

Ο διαιτητής πήρε πίσω το πέναλτι και έδωσε φάουλ, αλλά άλλαξε τη γραμμή του χρώματος. Ο Ζίβκοβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει με αρκετή γκρίνια από την έδρα του αντιπάλου, και να αισθάνεται και τυχερός για τον 1 βαθμό.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ