Tο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε ο Βρσάλικο. Γενικά, οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν θετικά στοιχεία. Είχαν καλή αμυντική λειτουργία, αλλά και τρεξίματα.

Ακόμη ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Ολυμπιακός που υποδέχθηκε την Άλκμααρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει τις δοκιμές του. Κέρδισε με γκολ του Σισέ στο 45′.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να τσεκάρει την ετοιμότητα της ομάδας σε έναν δύσκολο αγώνα, καθώς έρχονται και οι αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό του UEFA Champions League.

Oι φίλοι των Πειραιωτών είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν  την καινούρια στολή του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά 2022-2023, καθώς σήμερα ήταν και τα αποκαλυπτήριά της.

Tο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε ο Βρσάλικο. Γενικά, οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν θετικά στοιχεία. Είχαν καλή αμυντική λειτουργία, αλλά και τρεξίματα.

Τι δήλωσε μετά τον αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς:

“Τα φιλικά τα παίζεις για να δοκιμάσεις πράγματα. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία για τα ματς με την Μακάμπι Χάιφα τα πράγματα γίνονται περισσότερο ξεκάθαρα. Κρατάω πως ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, είδαμε αυτά που θέλαμε. Αγωνιστικά θα είμαστε έτοιμοι στα ματς με τη Μακάμπι”.

Έχετε καταλήξει στην ενδεκάδα;

“Όχι έχουμε δέκα μέρες μπροστά μας, έχουμε το ματς με τον Άρη στο οποίθο θέλω να δω και εκεί κάποια πράγματα. Έχουμε μια βάση που είναι δυνατή και θα ταιριάξει με αυτό που θα χρησιμοποιήσουμε”.

Πόσο έτοιμοι είναι οι Βρσάλικο και Ζινκερνάγκελ;

“Ο Βρσάλικο είναι μια εβδομάδα εδώ, δεν έχει κάνει τόσες προπονήσεις με εμάς, είναι ποιοτικός και έμπειρος ποδοσφαιριστής. Είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι περίμενα πως θα είναι. Θα είναι έτοιμος για τα ματς με την Μακάμπι. Για τον Ζινκερνάγκελ ναι μεν έχει κάνει παραπάνω προπονήσεις με εμάς αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος. Σήμερα πήρε κάποιο χρόνο παραπάνω αλλά είναι δύο παίκτες που τους εμπιστευόμαστε”.

Για την αμυντική βελτίωση:

“Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ακόμα. Το παιχνίδι μας περνάει από την άμυνα. Για παράδειγμα η αντίδραση όταν κλέβουμε τη μπάλα πρέπει να είναι καλύτερη. Να δείχνουμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, να το δουλέψουμε για το μέλλον”.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε μετά τον αγώνα:

“Ηταν το πρώτο ματς μέσα στην έδρα μας, αν και φιλικό θέλαμε να δείξουμε πιο έτοιμοι. Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας ακόμα για τα ματς με τη Μακάμπι αλλά δείξαμε καλύτερο πρόσωπο και θέλουμε να βελτιωθούμε ακομη περισσότερο ενόψει των ματς με την Μακάμπι”.

“Σίγουρα ηταν βελτιωμένη η εικόνα στην άμυνα. Τα φιλικά είναι για να δοκιμάζεις πράγματα, παίκτες, σχήματα, πρόσωπα. Το σημαντικό είναι να βελτιώνεσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Εμείς σήμερα δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Μέσα από την προπόνηση και τη δουλειά θα είμαστε περισσότερο έτοιμοι”.

“Δεν ξέρω πως θα είμαστε 20 του μηνός, πιστεύω πολύ καλυτέρα. Είναι δύσκολο όταν παίζεις τόσο νωρίς να είσαι 100% έτοιμοςγια ένα τόσο σημαντικό ματς. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ