Ο 32χρονος διεθνής πορτιέρο είχε αρκετές κρούσεις και καλές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά δεν λέει να πάρει την μεγάλη απόφαση.

Έριξε  τίτλους τέλους με τον  ΠΑΟΚ  ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης! Ο Έλληνας τερματοφύλακας αποχαιρέτησε τον δικέφαλο κλείνοντας ένα τεράστιο κεφάλαιο παρουσίας στους ασπρόμαυρους.

Αρχικά οι φήμες τον ήθελαν να οδεύει προς την Σαουδική Αραβία για ένα πρωτάθλημα γεμάτο με εκατομμύρια και λιγότερη πίεση. 1.800.000 δολάρια δεν το λες και λίγο…κάθε χρόνο.

Στο ενδιάμεσο που έκανε τις επαφές του με τους Σαουδάραβες έσκασε και πρόταση από Ιταλία, αλλά που να πλησιάσουν το χρήμα της ομάδας από την Σαουδική Αραβία.

Ο 32χρονος διεθνής πορτιέρο είχε αρκετές κρούσεις και καλές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά δεν λέει να πάρει την μεγάλη απόφαση.

Τελευταία καλή προσφορά από την Μαρσέιγ που του πρότεινε συμβόλαιο 500.000 τον χρόνο για να δώσει τον ανταγωνισμό που χρειάζεται η ομάδα με τον Παού Λόπεθ που αγόρασαν φέτος με 10 εκ από την Ρόμα. (Τους είχε τρελάνει με τις αποκρούσεις του στους αγώνες με ΠΑΟΚ)

Αλλά και στους Γάλλος έριξε χυλόπιτα.

Με τον Ολυμπιακό υπάρχουν επαφές, κάποιοι το θεωρούν σίγουρο, αλλά ακόμα τίποτα και εκεί. Αν και η εγκατάσταση του στην Αθήνα μπορεί να σημαίνει κάτι. Αλλά με τον Πασχαλάκη ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Το σήριαλ της μεταγραφής του συνεχίζεται.

Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έχει ποδοσφαιρική στέγη…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ