Ωρα “ενδυνάμωσης ρόστερ” στον ΠΑΟΚ καθώς γίνονται πολλες μεταγραφικές κινήσεις και θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα τέλος Ιανουαρίου. Ο Μπότο φαίνεται να έχει πιάσει δουλειά και ετοιμάζει ακόμα ένα χτύπημα. Μετά τον Ζοάν Σάστρε από τη Μαγιόρκα με τη μορφή δανεισμού και τον νεαρό μεσοεπιθετικό, Φιλίπε Σοάρες, ο Δικέφαλος του Βορρά «χτυπάει» ένα ακόμα Πορτογάλο […]

Ωρα “ενδυνάμωσης ρόστερ” στον ΠΑΟΚ καθώς γίνονται πολλες μεταγραφικές κινήσεις και θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα τέλος Ιανουαρίου.

Ο Μπότο φαίνεται να έχει πιάσει δουλειά και ετοιμάζει ακόμα ένα χτύπημα.

Μετά τον Ζοάν Σάστρε από τη Μαγιόρκα με τη μορφή δανεισμού και τον νεαρό μεσοεπιθετικό, Φιλίπε Σοάρες, ο Δικέφαλος του Βορρά «χτυπάει» ένα ακόμα Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Ο εκλεκτός είναι ο Τιάγκο Ντάντας που βρίσκεται στην  Τοντέλα! Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει επίσημη πρόταση στην Μπενφίκα για εξάμηνο δανεισμό έως το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς του.

Είναι παιδί της Μπενφίκα, και εκεί είναι τα δικαιώματα του. Γεννημένος Δεκέμβριο 202ο του αρέσει να αγωνίζεται στον άξονα ως επιτελικός μέσος, αλλά με επιθετικές αρετές.

Είχε περάσει και από την Μπάγερν αλλά τελικά δεν προχώρησε στην απόκτηση του. Κατέκτησε το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν, με δύο συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και επτά στην δεύτερη.

Στην φετινή του χρονιά στην Τοντέλα έχει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, και ζήτησε από την Μπενφίκα να διακοπεί ο δανεισμός του στην Τοντέλα και να παίξει για την Ελληνική ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ