Ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να συνέλθει από το ευρωπαϊκό κάζο. Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, όμως δεν πρέπει να υποφέρει και να μαζέψει πάνω του την μερίδα του λέοντος των ευθυνών. 

Ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να συνέλθει από το ευρωπαϊκό κάζο. Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, όμως δεν πρέπει να υποφέρει και να μαζέψει πάνω του την μερίδα του λέοντος των ευθυνών.

Γράφει ο Τσίπτσιος Κωνσταντίνος…

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου ακόμη δεν έχουν καταλάβει τι τους βρήκε στην Βουλγαρία. Καθώς το κάζο της Λέφσκι ήταν ένα χαστούκι ολκής, με το καλημέρα της σεζόν.

Μια ομάδα που παρατάχθηκε με στόχο ασαφή, με πλάνο χωρίς ουσία και με όρεξη μηδέν.

Δεν θα σταθούμε όμως στα επιμέρους και στο σύστημα. Θα επικεντρωθούμε στο πρόσωπο που συγκέντρωσε πάνω του το μεγάλο μέρος της “οργής”.

Είναι δύσκολο να φεύγεις από την γνωστή συνταγή (Πασχαλάκης) και να πηγαίνεις σε κάτι καινούριο, άγουρο (λόγω ηλικίας), το οποίο μάλιστα σου παρουσιάστηκε με φανφάρες και πολύ μεγάλο κόστος.

Ο κόσμος δεν αρέσκεται σε πίστωση χρόνου όταν τα δεδομένα είναι τέτοια.

Ο Κοτάρσκι όμως δεν αξίζει απαξίωση και αφορισμούς με το “γειά σας”. Καθώς πρόκειται για ένα προτζεκτ που μπορεί να αποφέρει έναν νέο, εξελιγμένο και πιο…ακριβό ως προς την πώληση του, Πασχαλάκη.

Ο Μπότο και οι συνεργάτες του δεν είναι κορόιδα να ρισκάρουν με έναν νέο κίπερ και να του φορτώσουν τόσο βάρος. Προφανώς και το αντέχει ο μικρός.

Αυτό που χρειάζεται είναι εμπιστοσύνη και είναι βέβαιο πως θα επιδείξει όλα όσα μπορεί.

Μιλάμε άλλωστε για μια εγγυημένη λύση από ακαδημίες ανώτερες από τις δικές μας.

Ο κόσμος δικαίως φωνάζει. Απλά ίσως το κάνει με τον ελληνικό τρόπο και αυτό προκαλεί περισσότερο στρες από αυτό που χρειάζεται η ομάδα και ο παίκτης.

Ο χρόνος και η εμπιστοσύνη είναι ο γιατρός. Και ο Κοτάρσκι θα δείξει αν τελικά μπορεί ή όχι.

Σημείωση… Η Γεμάτη Τούμπα στον επαναληπτικό είναι δύναμη. Αλλά παράλληλα είναι και κατάρα, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν είναι καλά για τους ασπρόμαυρους.

Ο καιρός γαρ εγγύς…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ