Ντέρμπι Θεσσαλονίκης και ο ΠΑΟΚ "ταξιδεύει" δυο γειτονιές παρακάτω. Ώστε να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη.

Ντέρμπι Θεσσαλονίκης και ο ΠΑΟΚ “ταξιδεύει” δυο γειτονιές παρακάτω. Ώστε να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη. Σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου το γνωρίζει αυτό. Καθώς και οι δύο ομάδες έχουν τις δυνάμεις και αδυναμίες τους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός από την αποστολή τον Ζόαν Σάστρε, ο οποίος πήρε την εμπιστοσύνη του στα προηγούμενα ματς, και δεν την εκμεταλλεύτηκε.

Θα έχει όμως στην διάθεση του τους Τσαούση, Λύρατζη και Βιεϊρίνια για τα πλάγια της άμυνας. Κάτι που αποτελεί αίνιγμα. Για το τι θα επιλέξει.

Ο Κοτάρσκι θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τον Ίνγκασον με τον Κουλιεράκη που δείχνουν να αποκτούν ομοιογένεια όλο και περισσότερο, ενώ Βιεϊρίνια και Λύρατζης θα τοποθετηθούν, όπως όλα δείχνουν, στα πλάγια.

Ο Ντάντας στο κέντρο. Μαζί με Κούρτιτς.

Ενώ Νάραϊ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν αλλάζουν στις πτέρυγες της επίθεσης, με τον Αουγκούστο να αναλαμβάνει θέση σε ρόλο δεκαριού.

Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Λουτσέσκου έκανε κάποια πειράματα και με τον Νέλσον Ολιβέιρα, με την εικόνα του Μπράντον Τόμας ωστόσο να φέρνει  χαμόγελα και να τον δυσκολεύει στην απόφαση του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ