Στον ΠΑΟΚ δεν τα παρατούν! Μπορεί οι ήττες να φέρνουν κρίση όμως όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν να μην παρατήσουν το πλάνο τους!

Στον ΠΑΟΚ δεν τα παρατούν! Μπορεί οι ήττες να φέρνουν κρίση όμως όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν να μην παρατήσουν το πλάνο τους!

Ενός κακού μύρια έπονται αλλά στην περίπτωση του Δικεφάλου οι αποτυχίες αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία. Ο πρόωρος αποκλεισμός από την Ευρώπη και οι απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα είναι σίγουρα λόγοι ανησυχίας για το οικοδόμημα της ομάδας.

Μετά από όλα αυτά ωστόσο η συσπείρωση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους διοικούντες του συλλόγου. Όπως διαφαίνεται κανείς δεν πτοείται και άπαντες θα επιμείνουν στον στόχο που έθεσαν εξαρχής.

Ο ΠΑΟΚ εφαρμόζει ένα νέο πρότζεκτ φέτος με αρκετούς καινούριους και ελπιδοφόρους παίκτες. Επιτυχία 100% δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς αλλά στους ασπρόμαυρους είναι διατεθειμένοι να μην αλλάξουν τώρα ρότα!

Αυτό συζητήθηκε και στην συνάντηση που είχαν Λουτσέσκου, Μπότο και Γιώργος Σαββίδης. Απογοήτευση υπάρχει όμως παράλληλα και πίστη πως το σχέδιο θα έχει θετικά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ