Μακριά από την Τούμπα φαίνεται ότι θα συνεχίσει ο Σλοβένος άσος.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς ήταν ο πρωταγωνιστής πέρσι για τον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβένος χαφ είχε σε 51 αγώνες, 18 γκολ και 3 ασίστ.

Στον χθεσινό αγώνα του «Δικεφάλλου του Βορρά» δεν ξεκίνησε βασικός και όταν μπήκε είχε πολλά νεύρα σε μία ομάδα που ήδη ήταν εκνευρισμένη που δεν της έβγαινε τίποτα.

Όταν έληξε το ματς ο Κούρτιτς έβγαλε την φανέλα και ήταν εκτός εαυτού. Ο λόγος που δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα ήταν επειδή είχε χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω εθνικής και ο Ραζβάν Λουτσέσκου προτίμησε να βάλει τον Σβαμπ που ήταν σε όλες.

Μετά το παιχνίδι ο Ρουμάνος τεχνικός είπε πως το θέμα με τον Σλοβένο θα λυθεί. Τώρα αυτό τι σημαίνει ότι θα λυθεί με συζήτηση και παραμονή ή συζήτηση και αποχώρηση;

Αυτή τη στιγμή ο Κούρτιτς παίρνει 1.2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τον ΠΑΟΚ. Στις αρχές του νέου έτους θα κλείσει τα 34. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν κρύψει ότι θέλουν να ρίξουν το μέσο όρο ηλικίας.

Ο Σλοβένος άσος έχει συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι το 2023. Έχει ζητήσει επέκταση μέχρι το 2024 ή το 2025 αν είναι δυνατόν για να εξασφαλιστεί.

Από την μεριά του ο ΠΑΟΚ που τον πήρε από την Πάρμα με ειδική συμφωνία θέλει είτε να τον κρατήσει ως έχει είτε να τον παραχωρήσει έχοντας κάποιο όφελος.

Στην Ιταλία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες για την περίπτωση του, όπως η Σπαλ, η Κρεμονέζε, η Πίζα και η Σαμπντόρια. 

Αν και οι δύο πλευρές είναι δυσαρεστημένες με την συνεργασίας τους το πιο πιθανό είναι να λυθεί. Λογικό ο κάθε ένας και κοιτάζει το συμφέρον του. Τούτη τη στιγμή και με βάση αυτά τα δεδομένα και αν ο Κούρτιτς δεν ρίξει νερό στο κρασί του η λύση συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει ως το επικρατέστερο σενάριο.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ