Δύσκολα τα πράγματα...

Ο ΠΑΟΚ από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη κρατά μονάχα τον βαθμό της ισοπαλίας. Σε ένα ακόμα ματς φάνηκε πως λείπει το 10αρι.

Έναν παίκτη που αναζητά εδώ και καιρό ο «Δικέφαλος του Βορρά» αλλά δεν έχει πιάσει ακόμα Τούμπα. Μετά το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήρθε όμως γκρίνια και για ακόμα θέση.

Αναφερόμαστε σε αυτή του «εννιαριού». Ο Μπράντον Τόμας που πήρε φανέλα βασικού ήταν αρκετά φιλότιμος. Έτρεξε, κυνήγησε, έδωσε τις «μάχες» του αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Σε ρηχά νερά κινήθηκε και ο Νέλσον Ολιβέιρα. Σίγουρα ο Πορτογάλος φορ έχει περάσει πολλά. Όμως, έχει μεγάλο συμβόλαιο και όλοι στον ΠΑΟΚ περιμένουν πολλά περισσότερα από εκείνον.  Μαχητικός μεν, η μπάλα στο πλεχτό δεν μπήκε δε.

Πολύ πιθανό και οι δύο προαναφερθέντες να αλλάξουν και να βοηθήσουν περισσότερο τους «ασπρόμαυρους» αν έχουν από πίσω τους ένα «10αρι» ικανό να τους προμοτάρει. Αλλά και πάλι αυτό δεν είναι και σίγουρο.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατάφερε να πάρει ένα βαθμό στο ντέρμπι με τον Άρη, αλλά με ανάλογη εικόνα πως θα τα πάει απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ