Στον ΠΑΟΚ τους πίκρανε πολύ η πρεμιέρα! Ο δικέφαλος γνώρισε ήττα σε πρεμιέρα (μετά από 18 χρόνια) από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλά το ανησυχητικό πέρα από την απώλεια των τρων βαθμών, ήταν και η πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας δύο πράγματα πολύ σοβαρά. Η πιθανότητα τραυματισμών […]

Στον ΠΑΟΚ τους πίκρανε πολύ η πρεμιέρα! Ο δικέφαλος γνώρισε ήττα σε πρεμιέρα (μετά από 18 χρόνια) από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλά το ανησυχητικό πέρα από την απώλεια των τρων βαθμών, ήταν και η πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου..

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας δύο πράγματα πολύ σοβαρά. Η πιθανότητα τραυματισμών από τον κακό αγωνιστικό χώρο. Ότι δεν βοηθάει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του Λουτσέσκου.

Ο ειδικός να δώσει απάντηση για το πρόβλημα του γηπέδου είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος της Grassform, Αντώνης Γκριμότσης.  Είναι ο υπεύθυνος για την παρακολούθηση των γηπέδων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα θερμόφιλα γήπεδα (Άρης, Γιάννενα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος, Ατρόμητος) βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι απαλλαγμένα από ασθένειες. Τα ψυχρόφιλα γήπεδα (ΟΑΚΑ, ΠΑΟΚ, Τρίπολη, Λαμία, Ιωνικός, Απόλλωνας) πιέστηκαν από τις παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες και θα επανέλθουν σε πλήρη δραστηριότητα όταν οι θερμοκρασίες σταθεροποιηθούν κάτω από τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι εργασίες βελτίωσης και συντήρησης συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, με τους αρμόδιους φορείς της Grassform να υποδεικνύουν, με επιστημονικά αδιάβλητες μετρήσεις, τις παρεμβάσεις που απαιτούνται, ώστε οι ομάδες να είναι σε θέση να πραγματοποιούν τα απαιτούμενα έργα, είτε αυτά αφορούν σε επισπορές, απομάκρυνση ζιζανίων, είτε σε παρεμβάσεις στα συστήματα άρδευσης και αποστράγγισης».

Σύμφωνα με όσα είπαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση στον επόμενο εντός έδρας αγώνας στις 26 Σεπτεμβρίου στο ντέρμπι δικεφάλων με την ΑΕΚ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ