Πλήρης ο «Δικέφαλος του Βορρά».

O ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ματς με την Λαμία. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την ομάδα της Φθιώτιδας στην Τούμπα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League.

O Ραζβάν Λουτσέσκου στην σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» δούλεψε τακτική με τους ποδοσφαιριστές. Από τις ασκήσεις φάνηκε πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές.

Δύσκολα δηλαδή να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και να πάρει την θέση του ο Νάσμπεργκ, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Από τη στιγμή που ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του νεαρού δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξει. Την ώρα μάλιστα που ο Νορβηγός χρειάζεται χρόνο για να είναι αγωνιστικά 100% έτοιμος.

Όπως επίσης και ο Μάριος Τσαούσης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Ράφα Σοάρες, που και εκείνος έχει επιστρέψει δεν έχει μπει ακόμα στην αποστολή. Ο 27χρονος Πορτογάλος έχει οπισθοχωρήσει στην ιεραρχία των πλάγιων μπακ των «ασπρόμαυρων».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει στην επιλογή που θα κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου  στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ. Στα τρία ματς που έχει δώσει ως τώρα ο «Δικέφαλος του Βορρά» ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δώσει φανέλα βασικού στον Μπράντον Τόμας και έχει περάσει ως αλλαγή τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος δείχνει πως θέλει ακόμα λίγο χρόνο. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει για το ματς κόντρα στη Λαμία. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το μοναδικό όνομα που υπάρχει στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ τούτη τη στιγμή είναι αυτό του Γιάννη Μιχαηλίδη.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ