Αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα κατά την διάρκεια του δεύτερου μέρους.

Στο γήπεδο της Τούμπας  πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ  στην φετινή Super League.

Αποκάλυψη στο πρώτο μέρος ο Μπράντον Τόμας που κυριολεκτικά ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος είχαμε περίπου την ίδια εικόνα του πρώτου, με τον δικέφαλο να έχει την πρωτοβουλία και τον Παναιτωλικό να ψάχνει την ευκαιρία στην κόντρα.

Αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα κατά την διάρκεια του δεύτερου μέρους. Δίκαιη η νίκη για την ομάδα του Λουτσέσκου που ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Λουτσέσκου:

“Όταν έχεις μία ομάδα όπως τη δικιά είναι μία διαδικασία, δεν αλλάζω κάτι, θέλω να κάνουμε βήματα προς τα μπροστά, είτε μικρά, είτε μεγαλύτερα. Είχε έξυπνο τρόπο παιχνιδιού η αντίπαλη ομάδα, περίμενε, είχε υπομονή. Περίμενε ένα λάθος, ώστε να το αξιοποιήσει. Ήμασταν ψηλά και κυριαρχήσαμε. Σε αυτές τις συνθήκες δεν φτιάχνεις πολλά, αλλά πάλι είχαμε πέντε μεγάλες ευκαιρίες. Πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτές τις καταστάσεις για να κλείσεις αυτό το παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό να θέλεις να πάρεις με οποιοδήποτε τρόπο το αποτέλεσμα που κρατούσαμε”.

Για το εύκολο γκολ: “Δεν είναι θέμα. Δεν θέλω την αρνητικότητα. Πέρσι γράψαμε ιστορία, πήγαμε τελικό Κυπέλλο, που χάσαμε μέσω VAR. Υπήρχε γκρίνια ότι δεν είναι κάτι σημαντικό. Αλλάζουμε τα πάντα, θα έρθουμε εκεί που θέλουμε. Έχουμε παίκτες που επιστρέφουν ή ήρθαν πιο αργά. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Αναστασίου:

«Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Ο καθένας θέλει να κερδίσει η ομάδα του, υπάρχει ένταση και πάθος πάντα μέσα στα πλαίσια».

«Το πρόβλημα είναι πως στο πρώτο εικοσάλεπτο φοβηθήκαμε τον ΠΑΟΚ. Δεν θα έπρεπε. Ξέραμε πως θα έχουμε ευκαιρίες, μας δόθηκαν δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ψάξαμε τη στιγμή μας, δεν ήρθε. Συνεχίζουμε. Έχουμε ελλείψεις, θέλουμε ένα δεκάρι, παίξαμε γι’ αυτό με έναν αμυντικό μέσο παραπάνω. Τακτικά πήγαμε καλά. Αλλά μας στοίχισε το πρώτο εικοσάλεπτο. Θα πρέπει να το εξαλείψουμε. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να βλέπουμε».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ