Στο γήπεδο της Τούμπας πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Στο γήπεδο της Τούμπας  πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ  στην φετινή Super League.  Αντίπαλος των Θεσσαλονικέων ο Παναιτωλικός. Με τους γηπεδούχους μετά τον σοκαριστικό ευρωπαϊκό αποκλεισμό να θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Ντάντας, Τόμας.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και βρήκε νωρίς το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, μόλις στο 7′ . Ο Νάρεϊ αρχικά τροφοδότησε τον Λύρατζη, αλλά έκανε κίνηση και ξαναπήρε τη μπάλα, στην συνέχεια μπήκε στην περιοχή, και έκανε παράλληλη πάσα προς τον Μπράντον Τόμας, και εκείνος  με προβολή πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν.

Μετά το γκολ και το αρχικό ξέσπασμα του ΠΑΟΚ, έπεσε ο ρυθμός μετά τη συμπλήρωση των 20 λεπτών. Ο γηπεδούχος κρατάει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν είναι τόσο απειλητικός. Φυσικά και η αδυναμία του φιλοξενούμενου να φανεί επικίνδυνος του έκανε πιο εύκολη την ζωή.

Αποκάλυψη στο πρώτο μέρος ο Μπράντον Τόμας που κυριολεκτικά ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε περίπου την ίδια εικόνα του πρώτου, με τον δικέφαλο να έχει την πρωτοβουλία και τον Παναιτωλικό να ψάχνει την ευκαιρία στην κόντρα.

Δεν είχε αποτελεσματικότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά και οι αλλαγές που έγιναν έριξαν τον ρυθμό του. Φυσικά χωρίς να κινδυνεύσει, αν και στο τέλος ο Παναιτωλικός προσπάθησε να βρει την ισοφάριση, και στο 89′ να έχει την ευκαιρία του με τον Σενγκέλια.

Χωρίς καλό ρυθμό το δεύτερο 45λεπτο. Αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα κατά την διάρκεια του δεύτερου μέρους.

Δίκαιη η νίκη για την ομάδα του Λουτσέσκου που ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ