ΠΑΟΚ; Οι πιθανοί αντίπαλοι ενόψει κλήρωσης!

ΠΑΟΚ; Οι πιθανοί αντίπαλοι ενόψει κλήρωσης!  – Στην Ολλανδία θα πραγματοποιήσει και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρωί της Τετάρτης έγιναν γνωστοί οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, με φόντο την κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο “Δικέφαλος” θα βρει απέναντί του μία εκ των: Λα Φιορίτα – Ζίμπρου, Μπαλζάν – Ντομζάλε, Μπεϊτάρ, Λέφσκι Σόφιας, Καμπάλα.

Καμπάλα: Ο ΠΑΟΚ την έχει αντιμετωπίσει ξανά, τη σεζόν 2015/16, με τις δύο αναμετρήσεις να λήγουν ισόπαλες χωρίς γκολ, ενώ ο “Δικέφαλος” έχει αντιμετωπίσει και την Καραμπάγκ, από την οποία γνώρισε δύο ήττες, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει σε αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν! Η Καμπάλα, πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 50 πόντους, με απολογισμό 12 νίκες, 11 ισοπαλίες και 12 ήττες.

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Μία ακόμη ομάδα, την οποία έχει βρει ξανά απέναντί του ο ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες, είχαν “μονομαχήσει” τη σεζόν 2000/01 στο Κύπελλο UEFA, με τον “Δικέφαλο” να κερδίζει με 3-1 τους Ισραηλινούς στην Τούμπα, ενώ εκτός έδρας το ματς τελείωσε στο 3-3. Πέρυσι, η Μπεϊτάρ τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος κι εξασφάλισε το εισιτήριο για την Ευρώπη, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεδομένου πως πρόκειται για την 8η ομάδα του Ισραήλ, είναι θεωρητικά μία πιο αδύναμη ομάδα, ωστόσο, αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και στο γήπεδο.

Λέφσκι Σόφιας: Τη βρήκε πέρυσι απέναντί του ο ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμα είναι γνωστό… Οι Βούλγαροι τερμάτισαν στην 4η θέση της γενικής κατάταξης στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, με απολογισμό 15 νίκες, 9 ισοπαλίες και 6 ήττες. Πέρυσι, απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και στην αμέσως επόμενη φάση, αποχαιρέτησε το Europa Conference League, καθώς αποκλείστηκε από την Χαμρουν Σπάρτανς.

Λα Φιορίτα – Ζίμπρου: Η Λα Φιορίτα από το Σαν Μαρίνο, τερμάτισε πέρυσι στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 60 πόντους κι απολογισμό 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ η απόστασή της από την πρώτη, Τρα Πένε ήταν 8 πόντοι. Στον αντίποδα, βρίσκεται η Ζίμπρου, η οποία στη 2η θέση του πρωταθλήματος της Μολδαβίας έχει να επιδείξει 12 πόντους σε 10 αγώνες, με απολογισμό 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Ο ΠΑΟΚ την είχε αντιμετωπίσει ξανά τη σεζόν 2014/15 και τότε, είχε επικρατήσει με 4-0 εντός έδρας, ενώ είχε ηττηθεί με 1-0 στη Μολδαβία. Πρόκειται για το ένα από τα δύο ζευγάρια και σε πρώτη φάση, μένει να φανεί ποια θα είναι η ομάδα που θα προχωρήσει στον 2ο προκριματικό.

Μπαλζάν – Ντομζάλε: Μία ακόμη ομάδα που μπορεί να βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ, είναι η Μπαλζάν από τη Μάλτα, που πέρυσι τερμάτισε στην 6η θέση της γενικής κατάταξης με 46 πόντους κι απολογισμό 14 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες. Το εντυπωσιακό είναι πως υπήρξε τριπλή ισοβαθμία, καθώς 46 βαθμούς είχαν επίσης και οι Μόστα και Χιμπέρνιανς. Το πιο σπουδαίο επίτευγμα της Μπαλζάν είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου τη σεζόν 2018/19. Στον αντίποδα, η Ντομζάλε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 4η θέση με 52 πόντους κι απολογισμό 13 νίκες, 13 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ