Ο Τιάγκο Ντάντας δεν έχει έρθει με κανονική μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και οσονούπω οι διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα θα ξεκινήσουν!

Ο Τιάγκο Ντάντας δεν έχει έρθει με κανονική μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και οσονούπω οι διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα θα ξεκινήσουν!

Για τους ασπρόμαυρους ο Πορτογάλος αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του νέου πρότζεκτ. Ήρθε με καλές περγαμηνές στη Θεσσαλονίκη και άπαντες περιμένουν την ποδοσφαιρική του ωρίμανση για να δείξει ακόμα περισσότερα στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του.

Η παραμονή του ωστόσο στην Τούμπα δεν είναι δεδομένη και μετά το καλοκαίρι του 2023. Η Μπενφίκα δάνεισε τον παίκτη στον ΠΑΟΚ, βάζοντας υψηλή ρήτρα για τα ελληνικά δεδομένα. Το ρίσκο της αγοράς του το γνώριζαν εξ’αρχής οι ασπρόμαυροι που σύντομα πρέπει να πάρουν αποφάσεις.

Ο 22χρονος μέσος έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με τις επιδόσεις του στον ΠΑΟΚ. Και η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι και ας κρατούν στον Δικέφαλο το πάνω χέρι!

Στον ΠΑΟΚ έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν δύο διαδρομές: Με 7 εκατομμύρια ευρώ αγοράζουν το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη. Με 4 εκατ. το 50%. Όσο ο Ντάντας παίζει καλά δυσκολεύουν οι συνθήκες για απόκτηση με λιγότερα χρήματα.

Για την ώρα οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν κάνει νύξη στην πλευρά της Μπενφίκα αλλά είναι δεδομένο πως αξιολογούν καθημερινά όλα τα δεδομένα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ