Είναι ένας αρκετά γρήγορος ποδοσφαιριστής που διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 7 εκατ. ευρώ.

Σας είχαμε δώσει πριν λίγες ώρες ότι φουλάρουν στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός επιτελικού χαφ. Έχει μάλιστα, βρεθεί ο εκλεκτός, για να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Ζοσέ Μπότο έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με ένα «δεκάρι», που αρέσει και στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Προσπαθούν να κλείσουν τη μεταγραφή, αποκτώντας τον με τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται, πάντως, για μέσο ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον 53χρονο τεχνικό, όταν ήταν σε άλλη ομάδα.

Αποκάλυψη

Ο ποδοσφαιριστής είναι ο Γέφερσον Σοτέλδο, και οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε επαφές με την Τίγκρες για το δανεισμό του και περιμένουμε εξελίξεις πολύ σύντομα.

Ο 25χρονος εκτός από επιτελικός χαφ μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ.

Δεν υπολογίζεται από τους Μεξικανούς με τον ΠΑΟΚ να θέλει να κλείσει άμεσα το deal. Το συμβόλαιο του με την Τίγκρες είναι μέχρι το 2025.

Είναι ένας αρκετά γρήγορος ποδοσφαιριστής που διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 7 εκατ. ευρώ. Είναι 29 φορές διεθνής με τη Βενεζουέλα.

Οι καλύτερες του σεζόν που τον καθιέρωσαν στην ποδοσφαιρική κοινότητα, ως ένας εξελίξιμος ποδοσφαιριστής ήταν στην Σάντος, που σε τρία χρόνια ο βραχύσωμος άσος (1.60) πέτυχε 19 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ.

Αναμένονται εξελίξεις σύντομα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ