Η άφιξη του Λέο Ζαμπά έφερε φρεσκάδα και λύσεις στον ΠΑΟΚ! Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή μέσω του sports365.gr o πάικτης ήταν ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδίσει η ομάδα του. Και κυρίως ο Ραζβάν Λουτσέσκου. O Βραζιλιάνος επιστρεψε για μία ακόμη ευκαιρία στον δικέφαλο. Και δείχνει ορεξάτος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήξερε […]

Η άφιξη του Λέο Ζαμπά έφερε φρεσκάδα και λύσεις στον ΠΑΟΚ! Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή μέσω του sports365.gr o πάικτης ήταν ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδίσει η ομάδα του. Και κυρίως ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

O Βραζιλιάνος επιστρεψε για μία ακόμη ευκαιρία στον δικέφαλο. Και δείχνει ορεξάτος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήξερε πως έπρεπε να διαχειριστεί σωστά τον παίκτη. Που πλέον μοιάζει πολύ δουλεμένος από το προηγούμενο πέρασμα του από την ομάδα. Πιο ώριμος και ορεξάτος.

Καθώς δεν είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν πως η θεση του έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Ο Ζαμπά όμως τον μόνο που έχει να φοβάται ίσως να είναι ο εαυτός του. Δεν είναι δα και δύσκολο να ξαναφύγει η συνέπεια και η όρεξη.

Στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν βρίσκει πάντα λύσεις όταν τα πράγματα στενεύουν. Αυτός είναι και ο λόγος που ήρθε ο Βραζιλιάνος. Το τελευταίο χρονικά κόλπο του Ρουμάνου για την αγωνιστική “αντεπίθεση” του ΠΑΟΚ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ