Μετά και τον τραυματισμό του Ισπανού, ο Λουτσέσκου ψάχνει λύσεις για μπροστά. Και με τα λόγια του έβαλε "στο κάδρο" τον σέντερ φορ του ΠΑΟΚ Β' που σε λίγους μήνες κλείνει τα 21 του και είναι στο "Δικέφαλο" από 12 χρονών...

ΠΑΟΚ: Γκορντεζιάνι ο αντί-Τόμας του Ραζβάν! Η παραχώρηση του Γιώργου Κούτσια με δανεισμό στο Βόλο, άφησε την ομάδα με δύο σέντερ φορ στο ρόστερ. Τον Πορτογάλο Νέλσον Ολιβέιρα και τον Ισπανό Μπράντον Τόμας. Όμως, ο Ολιβέιρα δεν αποτελεί ακριβώς και πρότυπο σταθερότητας. Έχει και συχνούς τραυματισμούς. Και, πλέον, τραυματίας είναι και ο Τόμας. Που, η αλήθεια είναι επίσης και ότι δεν έχει ενθουσιάσει ως τώρα με την απόδοσή του στο γήπεδο. Πιστώνεται το γκολ-νίκη με τον Παναιτωλικό και είναι πολύ φιλότιμος, όντως. Αλλά όχι ο επιθετικός που θα “φοβίσει” την αντίπαλη άμυνα.

Με παιχνίδια στα πόδια του ίσως ο Ισπανός ανεβάσει απόδοση. Αλλά μετά τη βέβαια απουσία του για κάποια ματς, πλέον, το ρόστερ δε μπορεί να μείνει μόνο με τον Ολιβέιρα. Γι’ αυτό το λόγο και το όνομα του Βασίλη Γκορντεζιάνι βγήκε ξεκάθαρα από το στόμα του Ραζβάν Λουτσέσκου σε πρόσφατη σχετική ερώτηση για το πρόβλημα του επιθετικού στην ομάδα.

Ο Ραζβάν έβαλε ξεκάθαρα στο κάδρο τον παίκτη…

“Έχουμε άλλον έναν παίκτη από τον ΠΑΟΚ Β, τον Γκορντεζιάνι, που μπορεί να μας καλύψει…”, είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός για τον σέντερ φορ της “μικρής” ομάδας που σε τρεις μήνες, στις 29 Ιανουαρίου θα κλείσει τα 21 του χρόνια (γεν. το 2002). Με καταγωγή από τη Γεωργία, ο Γκορτεζιάνι ήλθε στη ζωή στη Θεσσαλονίκη. Είναι “κομμάτι” του Δικεφάλου του Βορά από τα 12 του χρόνια. Έχει πάρει τίτλο με την Κ15, όπως και με την Κ19, ενώ από πέρυσι το καλοκαίρι παίζει με τη δεύτερη ομάδα.


Στη Σούπερ Λιγκ 2, ο Γκορτεζιάνι έχει παίξει 812 λεπτά, με απολογισμό 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ με την Κ19 έχει 14 γκολ και 4 ασίστ σε 29, συνολικά, εμφανίσεις. Με μπόι 185 εκατοστά, ο Βασίλης είναι επιθετικός που μπορεί να παίξει και στα άκρα, πολύ δυνατός και δυναμικός και καλός με την πλάτη στο τέρμα. Ο Λουτσέσκου έχει την πρόθεση να τον ανεβάσει στη μεγάλη ομάδα και να του δώσει ευκαιρίες.

Το καλύτερο για τον ίδιο; Είναι ότι παραμένει και… με τα δύο πόδια στη γη. Όταν του ζήτησαν να σχολιάσει τις δηλώσεις Λουτσέσκου, ο Γκορντεζιάνι είπε απλώς: “Είναι σπουδαίο να λέει αυτά τα πράγματα ο προπονητής της πρώτης ομάδας. Αλλά παραμένω ο Βασίλης, που τα δίνει όλα είτε για τον ΠΑΟΚ Β’ είτε, αύριο μεθαύριο, για την πρώτη ομάδα…”

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ