Πολλές αποχωρήσεις αναμένονται από τους «ασπρόμαυρους»

Στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες κινούνται σε ρυθμούς Λέφσκι Σόφιας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θέλουν να πάρουν την πρόκριση κόντρα στην ομάδα της Βουλγαρίας.

Να θυμίσουμε ότι απόψε το βράδυ στις 20:00 οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν τους Βούλγαρους εκτός έδρας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και μία βδομάδα αργότερα θα γίνει η ρεβάνς στην Τούμπα.

Αυτή τη στιγμή έχουν παγώσει τα πάντα γύρω από τις μεταγραφές. Ο Ρουμάνος προπονητής ζήτησε να ξανασηκώσουν μανίκια επί του θέματος μετά τα παιχνίδια με την Λέφσκι.

Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έχει ξοδέψει 6 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές και δανεισμούς ποδοσφαιριστών. Από την άλλη έχει εισπράξει 2,5 από την πώληση του Αντόνιο Τσόλακ στους Ρέιντζερς. Επομένως θέλει ένα ποσό γύρω στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ για να υπάρξει ισορροπία στα έσοδα και στα έξοδα.

Αυτό όπως σας είπαμε και πιο πριν έχει δώσει εντολή ο Ραζβάν Λουτσέσκου να γίνει μετά τα μας με τους Βούλγαρους. Πάμε να δούμε τώρα ποιοι παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιάσμιν Κούρτιτς στην Ιταλία καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της γειτονικής χώρας. Όπως και από Ελβετία για τον Ενέα Μιχάι. Δεδομένου ότι και με τα τρία αυτά ονόματα είναι δύσκολο ο Ζοσέ Μπότο να συγκεντρώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ στη εξίσωση αναμένεται να μπουν και οι Λέο Ζάμπα, Λούκας Τέιλορ και Τόμας Μουργκ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ