Οι μεταγραφές συνεχίζονται και οι Λουτσέσκου και Μπότο έχουν ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση ενός στόπερ, ενός τερματοφύλακα και ενός εξτρέμ.

Μεταγραφικό κρεσέντο στον δικέφαλο του Βορρά. Παρότι στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη έχουν «κλείσει» τους Κουλιάτα και Νάσμπεργκ, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, οι ανοιχτές υποθέσεις είναι πολλες, τις οποίες θέλουν να τις ολοκληρώσουν στις επόμενες ημέρες. Τελειωμένη πρέπει να θεωρείτε  με αυτή του Σοάρες.

Οι μεταγραφές συνεχίζονται και οι Λουτσέσκου και Μπότο έχουν ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση ενός στόπερ, ενός τερματοφύλακα και ενός εξτρέμ.

Είχαμε εξελίξεις για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, και ψηλά στην λίστα είναι ένας ποδοσφαιριστής από Ολλανδία. Και μάλιστα ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Ο νέος καυτός στόχος είναι  ο 25χρονος Γερμανός Μάρκο Ρέντε, της Ερακλες Αλμέλο.

Βιογραφικό

Γεννημένος στις 25 Φεβρουαρίου του 1997 στο Ζίγκεν – Γερμανία, ο Ρέντε ξεκίνησε με την τοπική ομάδα Σπορτφρόιντε Ζίγκεν σε ηλικία 16 ετών.

Κ17 και μετέπειτα στην Κ19 και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα που αγωνιζόταν στην 5η κατηγορία.

Μετά από δύο χρόνια πήγε στην Έρντενμπρικ,  5ης κατηγορίας της Γερμανίας και τον αμέσως επόμενο χρόνο πήγε στην Β’ ομάδα της Ντόρτμουντ.  Είχε 46 συμμετοχές σε δύο σεζόν.

Από την δεύτερη ομάδα των Βεστφαλών, έφυγε για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη Ερακλες Αλμέλο, σε ηλικία 23 ετών.

Συνολικά σε δύο σεζόν (2020/21, 2021/22) στην Eredivisie με την Ερακλες έχει 52 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ