Ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά την χρονιά του. Ο Κοτάρσκι του δείχνει τον δρόμο...

Ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά την χρονιά του. Μετά από το ευρωπαϊκό κάζο του έχει μείνει η Ελλάδα. Πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Το ρόστερ αλλαγμένο. Νεανικός χαρακτήρας.  Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, και η παρέα του έχουν να διαβούν απαιτητικό δρόμο…

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου έχουν γλυκόπιικρα συναισθήματα από το ντέρμπι απέναντι στον Άρη.

Από την μία έκαναν την πρώτη γκέλα της σεζόν στο εν Ελλάδι πρωτάθλημα, είχαν όμως και κέρδη, την εξαιρετική εμφάνιση του Κοτάρσκι απέναντι στους κιτρινόμαυρους.

Ο Κροάτης κατέβασε κυριολεκτικά ρολά απέναντι στην έτερη ομάδα της πόλης.

Συστήθηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης με τον καλύτερο τρόπο. Αναλαμβάνοντας παράλληλα τον ρόλο του ηγέτη. Όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε σωστό κίπερ. Η οργάνωση και το build up ξεκινάει από την άμυνα. Από το τέρμα για την ακρίβεια. Επομένως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει έναν ηγέτη, ένα στήριγμα, όταν το χρειάζονταν πιο πολύ, από τον άσο του.

Ο Κοτάρσκι δίνει ελπίδα στο κοινό της Τούμπας πως κάτι καλό ετοιμάζεται και θα κρατήσει για χρόνια στις πλάτες του τα δοκάρια του δικεφάλου.

Η τεχνογνωσία και το ταλέντο εξάλλου του Κοτάρσκι δεν είναι τυχαία, καθώς ο ίδιος προέρχεται από την οικογένεια του Άγιαξ, κάτι το οποίο δικαιολογεί και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο ΠΑΟΚ για να τον κάνει πρώτο και βασικό του τερματοφύλακα.

Ο κίπερ του ΠΑΟΚ όμως δεν έβγαλε μόνο το πέναλτι χθες. Δεν πρέπει να τον αδικούμε περιορίζοντας τα στοιχεία που έδειξε. Όχι, ο Κοτάρσκι ήταν εντυπωσιακός πολύ περισσότερο σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Όπου χρειάστηκε ήταν εκεί.

Ίσως αυτό του εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη και πίστωση χρόνου που δικαιούται από το κοινό της Τούμπας. Μια εμπιστοσύνη που είναι απαραίτητη για το νεανικό ρόστερ και την επένδυση στο μέλλον που έκανε ο ΠΑΟΚ φέτος. Η χρονιά είναι μεγάλη και είμαστε ακόμη στην αρχή εξάλλου…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ