Το μόνο που μένει είναι το τελικό ΟΚ του ιδιοκτήτη της ομάδας. Εντός της ημέρας, ο Ιβάν Σαββίδης θα ενημερωθεί  και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκλειδώσει τη μετακίνηση.

Μπορεί να «έσκασε» η είδηση της πρότασης της Τουλούζ για την απόκτηση του Χάρη Τσιγγάρα υπό καθεστώς δανεισμού, πολύ πρόσφατα, αλλά η προεργασία είχε γίνει. Δεν έπεσε στο ξαφνικό.

Η πρόταση ομάδος της Ligue 1, μπορεί να δώσει την ευκαιρία για περισσότερη συμμετοχή στον 22χρονο χαφ και παράλληλα να να μην χάσει την χρηματιστηριακή του αφού έτσι όπως πάει στην παρούσα φάση δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του  Ραζβάν Λουτσέσκου…

Το μόνο που μένει είναι το τελικό ΟΚ του ιδιοκτήτη της ομάδας. Εντός της ημέρας, ο Ιβάν Σαββίδης θα ενημερωθεί  και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκλειδώσει τη μετακίνηση.

Ένα ταλέντο με παρόν και μέλλον

Στις 20 Αυγούστου, ο διεθνής με την Ελπίδων χαφ έκλεισε τα 22 του. Αλλά στον “Δικέφαλο” έχει ήδη κλείσει… 12 χρόνια. Από 10 χρονών παιδάκι στις Ακαδημίες της ομάδας, ο Τσιγγάρας ήταν σίγουρα μια από τις αποκαλύψεις της περυσινής σεζόν. Πήρε με την ομάδα συνολικά 30 εμφανίσεις και 2.136 αγωνιστικά λεπτά. Και πέρυσι το Νοέμβριο οι εμφανίσεις του, αλλά και η σκληρή δουλειά του στις προπονήσεις έφεραν, με τη σύμφωνη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου και την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2024.

Ο Τσιγγάρας είναι, χωρίς αμφιβολία, μεγάλο ταλέντο και από τα σπλάχνα της ομάδας. Και, φυσικά, είναι σε εξαιρετική ηλικία για να σταθεί στο πλάι ενός ελληνικού κορμού με ονόματα όπως οι Λευτέρης Λύρατζης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιάννης Κάργας, Γιώργος Κούτσιας, Λάζαρος Λάμπρου, κ.λπ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ