Αυτούς τους παίκτες πήρε μαζί του στην αποστολή ο Κρις Κόουλμαν.

Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο Περιστέρι, στην εξ αναβολής αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 21η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν παίξει στην αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία λόγω των προβλημάτων που είχαν εντοπιστεί στα δοκάρια του γηπέδου.

Ο Κρις Κόουλμαν δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Όπως ενημέρωσαν οι «κυανόλευκοι»: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (8/3, 17:30) αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (8/3, 17:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Την αποστολή αποτελούν οι Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου και Κωτσόπουλος».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ