Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί την ενίσχυση των “πρασίνων” στην επίθεση ως κορυφαία προτεραιότητα. Στον Παναθηναϊκό επέστρεψαν στην φάση σιγής ιχθύος. Μετά και τις κινήσεις των προηγούμενων ημερών! Ο προπονητής των “Πρασίνων” έχει ζητήσει όχι μόνο εξτρέμ, αλλά και έναν επιθετικό. Οι οποίοι θα είναι επιπέδου. Και αδιαμφισβήτητα καλύτεροι από αυτούς που ήδη υπάρχουν στην ομάδα. […]

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί την ενίσχυση των “πρασίνων” στην επίθεση ως κορυφαία προτεραιότητα.

Στον Παναθηναϊκό επέστρεψαν στην φάση σιγής ιχθύος. Μετά και τις κινήσεις των προηγούμενων ημερών!

Ο προπονητής των “Πρασίνων” έχει ζητήσει όχι μόνο εξτρέμ, αλλά και έναν επιθετικό. Οι οποίοι θα είναι επιπέδου. Και αδιαμφισβήτητα καλύτεροι από αυτούς που ήδη υπάρχουν στην ομάδα.

Φορ που να “μυρίζεται” το γκολ και ακραίος κυνηγός που θα πλαγιοκοπεί τις αντίπαλες άμυνες και θα σκοράρει.

Ο Γιοβάνοβιτς πάντως δεν βιάζεται, όπως σας έχουμε τονίσει και μέσω του Sports365.gr για τις δύο συγκεκριμένες κινήσεις. Θέλει να κλείσει το καλύτερο όταν είναι η κατάλληλη ώρα.

Πάντως περιπτώσεις υπάρχον. Φυλάσσονται βέβαια ως επτασφράγιστο μυστικό.

Συν τοις άλλοις, ο Παναθηναϊκός για να αγοράσει, πρέπει πρώτα να πουλήσει. Το μπάτζετ έχει περιορισμούς και πρέπει τόσο να ελαφρύνει από έμψυχο δυναμικό. Όσο και από περιττούς μισθούς και παχυλά συμβόλαια.

Ας μην ξεχνάμε και τα προσδοκώμενα έσοδα από τη νέα συμφωνία της ΠΑΕ με την Cosmote. Εκεί ίσως έχουμε εξελίξεις που θα επηρεάσουν και το μεταγραφικό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ