Προβλημάτισαν οι «πράσινοι».

O Παναθηναϊκός τέθηκε αντιμέτωπος με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο τελευταίο φιλικό του πριν από τα ματς με την Ντνίπρο.

Οι «πράσινοι» είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά γνώρισαν την ήττα με 1-0 από το ισπανικό συγκρότημα, πληρώνοντας επί της ουσίας μια αμυντική αδράνειά τους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σίγουρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, που έμειναν μακριά από τον καλό εαυτό τους.

Η εξέλιξη του φιλικού:

6’ Πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Δυνατό σουτ του Τσόκαϊ έξω από την περιοχή αλλά ο γκολκίπερ της Ράγιο απέκρουσε σε κόρνερ.

10’ Απειλητικό σουτ του Χουάνκαρ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

30’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Σπόραρ, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον γκολκίπερ της Ράγιο Βαγιεκάνο.

56’ Ο Βαγιαννίδης προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ απειλώντας με μακρινό διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

57’ Έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Μπρινιόλι πραγματοποίησε τρεις καταπληκτικές επεμβάσεις αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει και το πλασέ του Γκαρσία από κοντινή απόσταση.

60’ Εξαιρετική κίνηση του Παλάσιος εντός περιοχής, απέφυγε έναν αντίπαλο, σούταρε με το εξωτερικό αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

71’ Θαυμάσια ατομική ενέργεια του Παλάσιος, ο οποίος έκανε την προσποίηση, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, σούταρε με δύναμη αλλά ο γκολκίπερ της Ράγιο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

85’ Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό, με τον Αϊτόρ να «σημαδεύει» τον Γερεμέγιεφ με εκτέλεση φάουλ. Όμως, ο γκολκίπερ της Βαγιεκάνο μπλόκαρε το πλασέ του Σουηδού.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (61′ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (74′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (90′ Σιδεράς), Μάγκνουσον (90′ Φικάι), Χουάνκαρ (61′ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (74′ Ζέκα), Τσοκάι (61′ Βιλένα), Τζούριτσιτς (83′ Αϊτόρ), Μπερνάρ (62′ Μαντσίνι), Παλάσιος (74′ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (83′ Γερεμέγεφ).

Ράγιο Βαγιεκάνο: Μόρο, Τσαβάρια (63′ Πριέτο), Αριντάνε, Ισί (46′ Πόνσε), Τρέχο (46′ Πόζο), Ντέκα, Αντρές (46′ Άλβαρό), Μουμίν, Μπάλιου, Όσκαρ, Φαλκάο (46′ Τομάς).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του φιλικού:





Τρομερή εκτίναξη του Μορό στο δυνατό σουτ του Παλάσιος:




Ο Αριντάνε στέρησε σίγουρο γκολ από τον Σπόραρ:




Κοντά στην ισοφάριση ο Παλάσιος:




Αποθέωση για τον Τόνι Βιλένα:




Ο Μπρινιόλι δέχθηκε γκολ αλλά ο κόσμος τον χειροκρότησε για την υπερπροσπάθεια:




Ο Μορό νικά τον Σπόραρ σε τετ α τετ από πλάγια θέση:




Ο Τσόκαι απειλεί με διαγώνιο σουτ:




Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ