Από την άλλη οι Σέρβοι επιμένουν για έντονο ενδιαφέρον των πρασίνων για τον Πάκβοβ του Ερυθρού Αστέρα.

Η μεταγραφική εκκρεμότητα παραμένει  και ο Παναθηναϊκός, όπως όλα δείχνουν θα πάει στον πρώτο αγώνα με την Σλάβια χωρίς επιθετικό.

Εδώ και 2-3 ημέρες υπάρχει μια έντονη κινητικότητα στην ΠΑΕ, που μας δείχνει ότι ετοιμάζεται νέα μεταγραφή. Ο Αλαφούζος πήρε το μήνυμα που του έστειλε με δηλώσεις του ο Γιοβάνοβιτς.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε επίσημη θέση για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας για να ηρεμίσουν τα πράγματα και να καθησυχάσουν οι φίλοι της ομάδας.

Από την άλλη οι Σέρβοι επιμένουν για έντονο ενδιαφέρον των πρασίνων για τον Πάκβοβ του Ερυθρού Αστέρα.

Η ιστοσελίδα «mozzartsport» έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 600.000 ευρώ για τον 28χρονο επιθετικό και απορρίφθηκε. Σήμερα γράφουν για νέα πρόταση για τον Μίλαν Πάβκοβ ύψους 750.000 ευρώ. Αλλά επίσης δεν έγινε αποδεκτή από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας, θέλει 1,5 εκατ. ευρώ για τον ύψους 1,93 φορ.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα:

«Το όνομα του Μίλαν Παβκόβ είναι επίσης ενεργό σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο , ωστόσο, ο Ερυθρός Αστέρας δεν θέλει να δώσει εύκολα τον πρωταγωνιστή της νίκης επί της Λίβερπουλ και έναν επιθετικό που έχει επανειλημμένα δείξει ότι μπορεί να λάμψει.

Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα πίστευουν ότι μπορούν να πάρουν 1.500.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Παβκόφ και δεν παρεκκλίνουν από αυτό. Σύμφωνα με τη Mozzart Sport, έστειλαν και πάλι αρνητική απάντηση στην προσφορά του Παναθηναϊκού, η οποία έφτασε στις 750.000 ευρώ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ